Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek Tops, nikad Jaffa...
nepotpuno je bez poredenja sa 2019, al opet dobro je da raste izvoz. nasi ljudi nadu nacin i pored lose drzavne administracije, reketarenja isl
Pet i po milijardi deficit. Odakle se to nadoknadi?
Uvijek Milkos, nikad Moja kravica...
Uvijek Oaza, nikad Prolom voda...
Uprkos BLOKADAMA susjednih prijatelja BiH napreduje !!! Rapidan razvoj namjenske industrije.... BH najveća petoosna CNC mašina na Balkanu iz Jelah/Tešnja se IZVOZI za njemačku autoindustriju... Živinicama potrebne dodatne poslovne zone i po prvi put ima višak budžeta... sarajevska firma razvija i proizvodi laserske, plazma rezače, robote... Računari i komponente iz Gračanice, Gradačac, Goražde, Tešanj, Kozarac itd. BRAVO !!! Svi vaši udarci čine nas jačim !!!
Znači u prvih devet mjeseci: BIH-6.6 milijardi eura, Hrvatska -13.3 milijardi € i Srbija 15.6
Srbija izvoz u prvih devet mjeseci , izražen u eurima, iznosio je 15.6 milijardi
Dobro, I? 😅 Veca drzava, bilo bi smijesno (i tuzno) da ne izvozi vise 😅
@Huso upravu si. Predjes granicu i do BG su krtonska nehigijenska naselja.
Izražen u eurima, hrvatski robni izvoz u prvih devet mjeseci ove godine je iznosio 13,3 milijarde eura
Dosta laži. Šta su izvozili? Čačkalice?
Samo pokazujes koliko znas o drustvu u kojem zivis....