Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvoz smanjen za 0,1 odsto...odnosno..jedan kamion koji je trebao uvesti robu je malo zaglavio na granici..pa ce doci tek danas poslijepodne :) :)
Treba se okrenuti vise prema EU i sto dalje od Arapa i Turaka, jedni nas koriste kao igraonu da se izivljavaju sa svojim novcem, a drugi kao jeftino trziste za svoje proizvode dok nam mazu oci o nekim bratskim odnosima koji ne postoje.
sad ce dezurni pametnjakovici da komentarisu. gomila tokmaka kojih nije stid da se u svemu oglase a pojma o zivotu nemaju.
Mi kao Italijani, politika ne funkcionira, ali ekonomija napreduje i još će napredovati!!!
Bolje ovo, nego ništa !!!
super,.lijepa vijest,.hvala
smanjiti uvoz odmah konkretno za 90% osim nuznih stvari. pa da vidis izuka skoka broja zaposlenih i refresha u drzavi ali sipak pasce nekima talovi
Jadno i nikakvo
Direktne strane investicije pale za 38,9%. Treba i to spomenut, nek narod zna.
u minusu smo samo 5.5 milijardi, to je veliki uspijeh.
Ajoj to je tek trecina srpskog izvoza.
Bla, bla bla i tako 20 godina vrti se ista ploča. Kada saberete sve "napretke" BiH ništa ne uvozi a cijelom svijetu sve izvozi.
pa vidim ja meni se zivotni standard popravio kao da sam u Njemačkoj kad to izvoz porastao abnormalno a smanjili smo uvoz mnogo ... zajebAjem se
Aj nije lose al treba to puno bolje !
Aj ne pametuj klocu dosta je nama takvih pametnjakovica od kojih nema nista !