Promo
281

Izuzetna investicija: Prodaju se luksuzni apartmani s bogatim popratnim sadržajima u okrilju Centra Ajdinovići

Izuzetna investicija! Nešto novo u BiH! Prodaju se luksuzno uređeni apartmani vrhunskog kvaliteta gradnje u sklopu prvog i jedinog all inclusive centra u BiH. Kupite apartman i postanite vlasnik apartmana na vrhunskoj lokaciji sa svim sadržajima koji se nalaze u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići.

Na bajkovitoj lokaciji u sklopu ekskluzivnog Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići izgrađeni su jedinstveni apartmani u BiH koji su okruženi i skriveni crnogoričnom šumom i voćnjacima. U prodaji je osam većih i pet manjih luksuzno uređenih apartmana vrhunskog kvaliteta u sklopu kojih se nalaze i bogati popratni sadržaji.

Apartmani se nalaze u sklopu jedinog all inclusive Centra u BiH, koji se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo - Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području općine Olovo.

Osim veleljepnih apartmana, u njihovom sklopu nalaze se i sportski tereni s opremom (fudbalski, košarkaški, teniski i odbojkaški teren), staze za šetnju, trčanje i biciklizam, otvoreni bazeni (ležaljke i peškiri), salon za zabavu (bilijar, pikado, stolni nogomet), dječija igraonica zatvorenog i otvorenog tipa, ski staza i dječiji ski lift, spa centar (zatvoreni bazen, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople ležaljke) te fitness centar i parking.

Također, u planu je stavljanje u funkciju i još nekoliko dodatnih sadržaja koji su trenutno su u fazi realizacije.

Izuzetno je važno naglasiti i to da upravo kupovinom jednog od ovih apartmana imate mogućnost brzog povrata uloženih sredstava, jer budući vlasnici imaju mogućnost kratkoročnog najma kroz infrastrukturu kompleksa. Budući vlasnici apartmana imaju pogodnosti neometanog i neograničenog korištenja svih sadržaja u ljetnom i zimskom periodu.

Površina manjih apartmana iznosi 56 metara kvadratnih, a površina većih apartmana iznosi čak 111,60 metara kvadratnih. Budući da su smješteni na nadmorskoj visini od 950 metara u borovoj šumi i uređenoj prirodi, ovi apartmani nude savršen odmor i ljeti i zimi te su idealni za sve one koji obožavaju mir i tišinu.

Ono što dodatno doprinosi atraktivnosti ovih apartmana jeste izrazito kvalitetna gradnja, kao i moderni materijali završne obrade.

Svaki apartman posjeduje urbanističku dozvolu, građevinsku dozvolu, upotrebnu dozvolu, priključak struje i vode, videonadzor, wi-fi, digitalnu TV, poseban ulaz, parking mjesto i terasu s pogledom na Centar Ajdinovići.

Svi oni koji žele kupiti apartmane mogu to učiniti pozivom na broj telefona 062/780-551, slanjem e-maila na adresu [email protected] ili dolaskom u Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići, gdje mogu pogledati apartmane i dobiti sve druge informacije.