Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islam nema veze sa sda...u islamu je zabranjeno pljackati reketariti profitirati pa nepotizam pa korupcija pa dezeterstva u ratu...nista zajednicko islam i sda nemaju...pravda za dzenana...
Tako je. I ne postoji islamsko bankarstvo. Ovo je prevara.
@jesamjasam , postoji! Prvo islamsko bankarstvo dolazi iz Egipta! Islamski teolozi su ga priznali kao halal i u skladu je sa kur'anskim propisima.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nemijesaj islam i ekonomiju idiote ,kake veze vjera i ekonomija i nekakve islamske banke u nasoj BiH zive i drugi narodi kakvo jedinstvo u ekonomiji bez ostalih .dodik rus ovaj dudala turcin opet ona covke je svugdje gde moze sta odvaliti fuj mamuni
Pokušajte dobiti KURAN sa prevodom u kom ise isključivo navodi da je primjerak besplatan kad ono ŠIC zajebaše naši i kralja FAHDA.
Hahahahahahah!!! Islamsko bankarstvo u kojem su filozofi kamatu koja je btw zabranjena u islamu nazvali profitnom maržom , pa tako u BBI banci koja posluje po tom modelu ili Islamskom bankarstvu uzmete kredit od 50 .000 KM i umjesto kamate po profitnoj marži na 20 godina vratite 85.000 KM !!! Bravo !!!
KAMATA vs TROSAK hehehe
ovo je dovro digneš kredit 100.000 i vračaš 100.000
probaj, ali da te ne naguzze.
Nema kamate. Ima samo debela kamata.
nema islamskog bankarstva , ima bankarstva ili nema, nemeres ono a da ti ne udje.
Pod okriljem islamskog bankarstva ste se dosta toga napljackali i previse obogatili sa ledza ove sirotinje upravo vi ratni SDA podrumasi a sadasnji vlastodrsci Cengic iz sjene, Scepo,Saja i ostala raja
kakve veze ti imas sa islamom, narod ti cini ekonomsku hidzru u njemacku bjezeci od "tvoje vizije islama", jer par porodica na celu sa tobom (cuj ko fol ali-beg budnjo ahaha) nepotizmom, korupcijom, lopovskim sistemom i drugim necasnim radnjama protjera sav svijet odavde.
Nije za djaba proveo četri godine na studijama u trezoru..
mislim da domace balije ipak preferiraju austrijske banke, gdje dobit od kamata odlazi austrijskim vlasnicima
Ovi iz SDA stvarno misle da je Bog samo njihov. A što se tiče "islamskog bankarstva"... otiđi u BBI da digneš kredit...
Sve sto je Bakir rekao je istina, samo sto on i njegova SDA radi sve suprotno. Najgora osobina insana je kad se pretvara da je musliman, a ustvari najveci je licemjer! Samo polu-obrazovani i oni bez zuba podrzavaju njega i SDA!
Tvoje izrazavanje govori o tebi i takvima kao ti. Vidi se da si nepismen i zaostao. Ali takvi ste vi SDA glasaci! Da, Bakir je licemjer i da, to cu ponoviti uvijek. A sta mi ti mozes? Gubite izbore. Okani se lopova dok nije kasno, predji u BPS Allah te uputio!!!
Bakireeeee vrati zlatooo
Tesku bolest i dug zivot vam zelim i tebi i onoj drugoj dvojci sve vam hebem
Da oce i tebe bokire vrag odnijet a i onu drugu dvojicu