Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno braći Bošnjacima Bosanske Krajine. Iz Sarajeva ♥️♥️♥️
@AntiKontraDepresije Đikane, kmečanje ti je odobreno. 😁😁😁
sad braca pogana SDA balijo. ljudi ce placati akcize a qurac ce dobiti zauzvrat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i federacija dobija svoje trebinje....
preminger airways
ahahhahahh .... kupus aerodom ko onaj tuzlanski. služit će jedino da se šalje meso i krompir za tursku. napravite uz njega i zamrzivač, i neki objekt za preetiketiranje mađarskog mesa na halal bošnjačko.
Djikane miran budi...bice i kod vas nekad...
@cfk sabur turčine. Dobićete i vi u Trebinju ako budete dobri.
he he he he he he he he .eh
Ahahaha,odličan vic. Nije loš ni ovaj: "Kako pametan Bosanac zove glupog? Pa,telefonom iz Njemacke". U Bihaću zgrade na Ozimicama nisu promijenile fasadu od 1989. godine.Iz Bišća se bježi glavom bez obzira,Cazin ima više ljudi.
I HAVE A DREAM :)
mislim da je vaznije da popravite postojecu mrezu puteva a ovaj aerodrom je bajkica iz bajki reformska agenda
Trebinjski aJerodrom je puno ljeVši
Predizbirno škrabanje i prcanje u mozak napačenog Bošnje !!!!
Koji god da pobijedi u tijesnoj utrci bitno je sta sve grad Bihac dobija samim aerodromom
Stvarno nam treba jos jedan aerodrom s kojeg ce ici ukupno tri leta dnevno, mislim da je to od prioritetnog za ovu drzavu 🙄 idejna rjesenja su krasna, al realnost ce biti, ako se uopce napravi, da lici na autobusku stanicu poput onog u Tuzli..
Dobro je da se održavaju arhitektonski konkursi u BiH kako bi se otvorila arhitektonska scena, u protoku arhitektonskih ideja, te ponudila mogućnosti izbora od najmanje dva rješenja. Trebalo je ponuditi malo veći budžet za nagrade, pa bi se prijavilo više mladih arhitekata, što bi ponudilo mogućnost šireg izbora. E sad je drugo pitanje da li je aerodrom u Bihaću održiv ili je studija izvodljvosti namještena, što je možda obeshrabrilo mlade arhitekte da se prijave na konkurs.
Masta radi svasta !!!
prva slika- stala, konjusnica i sl ..... ne moze se nista ni ocekivati od idejnih rjesenja jedne seoske sredine ..... zracna luka mora biti moderna i svjetska ako zelis nekog zainteresirati, a uz to ako i ides sa manjim projektom ON mora biti sa vise faza izgradnje ili ti mogucnosti daljeg sirenja .... moras biti multifunkcionalan jer zracna luka je biznis ...
Prvi je uredu, mislim da je veličina odgovarajuća. Drugi je prevelik i za Sarajevo. Treći je na razini prvog samo sa modernijim izgledom.