Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna propala tuzlanska firma, najvjerovatnije se zatvara u januaru iduće godine, a propreme su već napravili otpustivši 40 radnika. Ali nema veze, zato ćemo mi živjeti od turizma, panonskih jezera i od šuplje priče našeg dragog korumpiranog Faraona. :))
To ti je Jasmin Imamović, umjesto da spašava firmu on će napraviti još koju fontanicu, ili baru panonsku kako bi ljudima malo zamazao oči i idemo dalje.
...ko je kupac za 1 marku?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U sustini rok trajanja fabrike istice prije roka trajanja ovoga mlijeka
hahaha, upravo tako
Kome li su ovi momci stali na zulj, pa ih se ovako sahranjuje po portalima (tj bolje receno na klixu)
Ovo je sve cionistička varka da se zatvori još jedna fabrika da se otpusti još nekoliko ljudi da crkaju još više od gladi jer ionako su crkavali sa minimalcem, a Načelnika se ovo dobro tiče nisam upućen u političke vode, al one struje sa strane jesam i dijelom je on kriv gašenjem ove fabrike a iostalih u Tuzli. Al eto neka mi samo šutimo tako nam i treba a ovo sa mlijekom mlijeko je dobro a ako i nije onda su oni sami ubacili bakterije jer neznaju drugi način da je zatvore... Sramota me je što sam Tuzlak sramota me je što živim sa ovakvim ljudima ispod jednog neba...
horde zla sa sjevera
bullshit, maloprije bio u DPu i vidio mlijeko na policama
zato je mene bidanlo proceralo samo kakim ovi dana a to zbog mlika
ko se jos otrov'o od casice mlijeka :D
Casica po casica. :)
Ma neka mode i tetrapaka, ali ja mlijeko u kesi najviše poštujem, kad već ne mogu da nabavljam domaće. Rok tri dana (dakle bez džidža bidža), lijepo provri i da vidim onda, koja će bakterija da ostane..
pio sam ovo... hahaha ma vazno je... sta je ono vazno? A ja, vazno je koje iz kojeg plemena i koga ima najvise. Jebo sve ostalo...
"Dar hemije"
***o mu pas mater neki dan sam poloko litar dara prirode. odoh da provjerim u kantu za otpatke da li je ovaj rodk trajanja
anonimus, pregledal ti ambalazu???? hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ostaje dukat...
to je isto, vlasnik iz Francuske jer je Lactalis grupa kupila Ljubljanske mlekarne preko Dukata ciji je takodje vlasnik.
A ja ga popio
I ja sad moram iz frižidera povuć, jer ste pravovremeno reagovali
Uh, j.e.b.i. ga! Ja taman sad šerpom nakrenuo