Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze poskupit koliko ja mogu ne jesti
Km je mogao biti 0,5 eura kad je litar nafte bio 1 km sada Km vrijedi 0,15 eura
Paralelno sa rastom cijena raste i broj BiH državljana u Njemačkoj.
Nek prica ko sta hoce, ja kad sam bio u Briselu sokirao sam se kako su cijene sublizu ili cak i nize nego u Sarajevu. Sramota da nam se cijene namirnica isto krecu, a kod nas prosjecna plata trostruko niza.
ako mislite ds moze jeftinije, otvorite trgovinu i stavite sve da je 1KM i sve ce kod vas dolaziti a vi zaradivati(ako ste navacili jedtinije od toga)
Zaboravili ste da građani više ne jedu običnim kašikama !!! Sada jedu sa ZLATNIM !!!
ja kad sam bio u posjeti rodbini u germaniji jedan mjesec, sve namirnice jeftine, super cijene, a plate da ne govorim,svi znamo. zato, hallo deutschland, odjebaus baznia. u ovo sranje doci samo posjetit roditelje kad je SFF, samo tada i valja, ovih ostalih 10 mjeseci da se objesis od depresije
Naravno da bi Fadil vozio najnovijeg Audi
Extra 😂😂😂😂😂😂smanjit jelo treba i ovako se sve zdebljalo daBog sacuvaj
samo udri po narodu, udri dok narod ne dotakne dno. Kad dotakne dno onda samo mozes prema gore.
Plate sve manje, a cijene namirnica sve vece. To samo kod nas ima, BRAVO
Rjesenje je jedan obrok na dan, kao tibetanski monarsi.
Nemojte da krivite one što uvoze robu pa makar i Kinezi bili. Krivi su ovi što kupuju jer da ne kupe prošao bi rok i ne bi bilo smisla više uvesti. I onako je 10 naprema 1 uvoz-izvoz, ne gubimo ništa.
Al zato trend dizanja plata ostaje isti
Dižu cijene namirnicama, a plate uvijek iste pfff i onda se čude što ljudi odlaze odavde eee nikad nećete biti pametni
Kad su cigare bile 1.50 plate su bile 600-700, sad su cigare 5+ a plate 600-700. Sistemsko izrabljivanje naroda . Zelim svima da sto prije nadju nacin da odu daleko odavde i da se rijese bijede i jada zauvijek !
Ovo je stvarni problem bosanci i hercegovci...a ne gluposti koje nam svakodnevno prodaju političari...
Ajd bgt ko je vidio svaki dan jest😂😂