Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako da se lahko zaraditi novac. Bilo kao "support" koji im je potreban ili na full service usluzi. niko ne kaze koliko se sati treba da radi za tu platu a nije 168 sati
ukratko, ovo su oni koji prave dosadne reklame po netu.
Doš'o da vidim sliku Ivone
ma kakav degordian ljudi dragi, 90% domacih firmi misli da je marketing kad direktorov 'mali što ima dobar aparat' uslika šefiku iz proizvodnje kako drži u ruci proizvod na livadi iza firme smješkajući se samozatajno, pa se ta slika uz dogovor sa opštinskim načelnikom zalijepi na osam bilborda okrenutih u svim smjerovima osim u onim gdje treba i obavezno tako pozicioniranih da zaklanjaju semafore i saobracajne znakove. ko ce ovim indijancima placat tolike pare što malo pročačkaju po fejzbuku. mahajtemolimvas.
Ovo je toliko dug tekst da ga ne bih citao da je na kraju zagarantovan blowjob.
hahshashahsahsahshahsahshahsahsahsha
U naslovu ima oko 6 suvišnih riječi.
Jbg, pročitah samo "zaostaje".