Savez samostalnih sindikata BiH
0
Ismet Bajramović umjesto Edhema Bibera
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su isti samo mijenjaju fotelje kao i ovaj gore na slici.Ali nije samo ni do sindikata nego do nepismenih anemičnih uvlakaća u radničkim redovima.Nemože se niko izboriti za tebe ako se ti sam ne boriš.Guzicu u kraj a neka drugi ganja tvoja prava.
Mislim da je posten covjek, al vidjet cemo, do sada je bio regularan.
od bibera ne može biti gori
Bajramovic je mnogo ostriji od Bibera i nece se ustrucavati odlucne reakcije kad bude trebalo. Ovo je dobra promjena za sve radnike u BiH
balya vs poturica
Otišao Biber a došla Vegeta, ma i ovaj će se ulizivati nacionalnim strankama ili će ga Radončić već od sutra dobro namiriti.
Nidje veze. Mogo je i Biber ostati - i ovaj je dugogodsinji kadrovik sindikata, dakle ocekujem nikakve rezultate
@... koju lovu majke ti para nigdje nema
NE BUDITE MRTVE
@anoniman Preduhitrio si me,mislio sam isti taj komentar napisati Potpisujem
sjasi Kurta da uzjasi Murta...