Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto mi formiramo fond da pomognemo, ali ćete morati duplo vratiti... Medicinske opreme nemamo, ali eto možete za taj novac kupiti pogrebnu.
Islamska banka? Je su li napravili kuhinju za migrante u nevolji. BiH nema puno a rado bi pomogla. Ova banka dolazi kao naručena
BBI = Banka Bakira Izetbegovica, kakva bosnia bank international
dajte sad testove i respiratore
samo bih da dodam, posto BBI to nije rekao - bosna i hercegovina NIJE clanica IDBa te dakle samim time mi od ovih para dobijamo Tuki.
Apel i ambasadorima koji su se prsili na paradi u Sarajevu, da se isprse i sa medicinskom opremom, respiratorima iz svojih bogatih zemalja. A ne da ko '92 uvode embargo i palamude.
God save the queen!
puna usta prava, a opet nam stavili embargo na medicinsku opremu. Nije valjda pravo na zivot manje vrikedno od prava da te neko k... u anus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ocel biti neka mrvica za nas sirotinju iz BiH ??
jednu vrecu za mog bakira...
Da inas malo sunce ogrije..