{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Iskrenost u kriznim situacijama ključna za rješavanje problema

F
25.2.2009. u 10:02
0
0
Iskrenost u kriznim situacijama ključna za rješavanje problema
0
Iskrenost u kriznim situacijama ključna za rješavanje problema
Hrvatski stručnjak i predavač specializiran za krizno i strateško komuniciranje u politici i odnose s medijima Krešimir Macan smatra kako je iskrenost u kriznim situacijama ključna za brže rješavanje problema.
Macan je, naime, jedan od predavača na jednodnevnom stručnom forumu pod nazvom "Komunikacija, motivacija i ponašanje u krizi", koji će se održati 27. februara u mostarskom hotelu "Ero".

Macan je u izjavi za Fenu napomenuo kako je predavanje prvenstveno namijenjeno menadžerima, poslodavcima i političarima jer su oni ti koji moraju svojim saradnicima, zaposlenicima, odnosno narodu objasniti kakva je stvarna situacija na poslu, odnosno u državi.

Po njegovim riječima, krizno komuniciranje zahtijeva da se pokažete i ne bojite reći istinu.

"Bez jasno utvrđene strategije i plana djelovanja, može doći do pogrešnih odluka s dugoročnim negativnim posljedicama. Međutim, oni koji znaju na adekvatan način iskoristiti kriznu situaciju, mogu postići izvanredne rezultate", zaključio je Macan.

Predavači no ovom forumu bit će i stručnjaci za odnose s javnošću Dragan Savić i Božo Skoko. Oni će na forumu govorit o tome kako postati lider u krizi i kako se postaviti prema njoj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: