Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a SDA se hvali kako ce graditi TERMOELEKTRANU na cumur
Ljudi gledaju u budućnost i nastojaće da proizvode energiju iz obnovljivih izvora. Ne kao mi u Bosni koji gradimo novu termoelektranu. Za taj novac mogli smo napraviti stotine vetrenjača i ko zna koliko kvadratnih metara solarnih panela. Ali Bošnjo je najpametniji na svijetu."Šta će ti energija iz obnovljivih izvora, drži se uglja, mi u Bosni nismo navikli na drugo".
GEOTERMALKE: To je perfektan izbor za Island jer podzemna toplota nije duboko. Ali Irska po toj vrsti obnovljivih ekoloških izvora nije baš u tako povoljnoj opciji.
PITANJE: A od čega će proizvoditi elektricitet ? Hidroelektrane, Vjetroparkovi, Solarne, Na oscilacije plime i osjeke, Nuklearke ili što već ???
pa eto, može bilo šta od nabrojanog.
i mi ćemo u tuzli dat milijardu za blok, umjesto u fabriku solarnih panela, i akumulatora .. e zato je Bake u pravu što nam neda autoput .. ljubim ti Bake onu lekarku u 6upčinu
A Blok 7 u Tuzli pred gradnjom.
Cemu prekid investicijama... Kad ste ovoliko vec sjebali planetu sjebite je do kraja
bravo irska tooo volim kliks nebi znao bez njih
@Svire61 nema haka jarane klik koga voli da mu 10000 pluseva klikse volim i ja tebe jarane