Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kad Iran potrosi na avione novca koliko nasa drzava nema u budzetu ^^_^^
Jesmol to na apratima svi odreda?
@NIVEAAA MALO SI PROFULO 80 MILNA !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rat izmedju Arapa i Perzijanaca naprosto nije nas rat. Iran je za razliku od Arapa cijeli rat aktivno pomagao Bosnjacki narod. Sama cinjenica da su SAFF i slicni kozojebacki portali uspjeli ubijediti nas narod da je Iran nesto lose a da su eto Arapi nesto super, govori o tome gdje se Bosnjacki narod nalazi po pitanju kritickog i zdravog rasudjivanja. Meni licno bude neugodno kad procitam komentare protiv Sita. Te razlike medju nama, nikako ne mogu da budu razlog za mrznju.
@Baznian25 Ja nekad onako djetinasto sjednem pa promislim... pa hebote, mozda sam ja na losoj strani. Nikad nisam cuo da se neki sit raznio u sunitskoj dzamiji ali zato obrnuto svaki dan, ukljucujuci i danas!
@Baznian25 Nadam se samo da Bosnjaci nece pasti u tu zamku. Nadam se da cemo se kao Evropski narod, ipak izdici iznad toga!
Eh sta ti je zivt,do juce da pitas nekog Iranca jelbi radije kupio americki boing ili francuski AirBus rekli bi d su amerikanc njihovi neprijatelji i da sa njima nema saradnje.A vidi sad ovo.Para je kurvetina najveca na svijetu,sve se vrti radi para.I nikad nemojte misliti da je nesto onako kao sto tipredstave,bas kaoi reklama na TVu sve bolesti lijeci,a onamo trt.
Slobodno tržište !!! Ukinem ti sankcije, kupiš avione !!!
123 proba
To se zove skidanje sankcija Iranu.
Meni nista ne treba neke dobro sinu mom ako sam patio ja ne mora i on
MALO POMALO I VRATIĆE IM ŠAHA
Kako to ameri lagano odrade , prvo im natovare nuklearno oruzije,pa sankcije...pa im onda ''skinu'' sankcije da ovi mogu potrositi kod njih par milijardi $ i onda kad se posao sklopi i kesh uzme yebace im mamu opet. Opet ce naci neke nuklearne elektrane.ccccc
A satro amerika im stavila embargo na uviz i izvoz e ameriko sama ces jednog dana sebe unustit
80 aviona 40 WTC he he
@DjangoDjulaga iranci nisu toliko bolesni ko tvoja braca
Naši cekaju donaciju od Turaka ko i za sve ostalo :D
Ti isti turci su sjebali nasu nacionalnu aviokompaniju... A koliko mozemo vidjeti, nikome skoro nije stalo do BiH avijacije...
Glupan98@ eni objavio zvoganj novi video
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ono kad moraš platit reket
@b1ackfie1der Prilagodi se i uzivaj :D
Iranska kupovina osigurat će 100.000 radnih mjesta u sklopu američke avio industrije. Ja mislim da njima i ne trebaju ti avioni nego su prosto primorani slušati okupatora!
Da kupuju bas od njih je fora jer ce onda biti teze uvesti nove sankcije posto bi onda i ovaj ugivor propao.
Da si ikad koristio usluge iranskih aviokompanija uvidio bi da im je itekako ovo potrebno. Neki avioni koji se koriste trenutno su zaista uzasni. Prije nego sto udjes u avion pomolis se Bogu da uopste poleti. To je rezultat dugogodisnje sankcije, a ne slusanje okupatora. Iran ne slusa nikoga, oni su ti bas nekako tvrdoglav narod sto se tice toga. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno da Iran zna sta radi pa i u ovom slucaju.Nedavno procitah da Iran ima ogromnu svoju dijasporu diljem dunjaluka.Samo neka bude toj svojo dijaspori na uslugi sa ovim avionima oni ce se otplatiti a plus druge linije i letovi.Svaka cast a ne kao nasi tajkuni sto svukose drzavu pod medz a sebi digose kule i gradove dojucerasnji nikogovici pa su ugasili i onu malu Bh eirlines kompaniju
A Irane, sto ne kupi Airbus