Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto amerikel jos malo da vam to uzme...cuvaj te se takozvane zapadne demokratije
Možda DoDick otkrije naftu ispod aerodroma Trebinje i Sokolac. Zbog toga ih ne pravi garant.
Možda je bolje krenuti za SNSD-om, da nam budućnost bude jedno Šipovo, jedan Mrkonjić-Grad, jedan Doboj... Možda nije dobar Tešanj, Jelah, Žepče, komplet Ze-Do kanton, koji ima veći bruto proizvod nego cijela RS. Dalje, Sarajevo, Kiseljak, Travnik, Vitez, Bugojno, Jablanica, Mostar, Konjic, Čapljina. Ili nam treba biti uzor Nevesinje, Trebinje, Rudo, Čajniče, Foča. 17. mjesto najbjednijih zemalja su nam donijeli upravo gradovi iz manjeg BH entiteta, gdje je nezaposlenost čak 85%, gdje više nemaju ni novih a ni starih radnih mjesta. Budžetska rupa je krpljena prodajom strateških državnih kompanija. Šta sad kada je to potrošeno? Nema više ni love a ni profita od tih kompanija. Mali broj uposlenih u njima je ok. Šta sa budžetom. Traže povećanje PDV-a na 18,5%. Pa zar ne znaju da je čak 185% od nule opet nula. Zato idemo naprijed, zajedno sa vođom Dodom. Treba nam neko iskusan ko zna dobro utalit državne kompanije.
kume znas sta te yebe ? isto sto i njih , zadrtost ;) ... kad se nje rijese , postaju velesila , jer su uvijek bili naucno potkovani i plus nacisti... pa ti skontaj ;)
prvi komentator je psihopata vjerovatno zato što je u stanu 24 sata dnevno. drugi komentator je zavidni cifut. Moj komentar je: Para na paru, uš na fukaru.
sta reci, iranske Hodze stvarno imaju neuporedivo vise srece od pameti ... a , s bozirom da imaju sankcije , morace se malo strpiti dok sankcije ne prestanu pa da tu naftu izvezu
GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! DRAGA BRAĆO М.О.Ш.Њ.А.Ц.И: Na referendumu se obavezno izjasnite kao М.О.Ш.Н.Ј.О ИЛИ М.О.Ш.Н.Ј.А.К, to je a-llahova volja. nikako drugačije. A ZA SVE ONE KOJI NE POSLUŠAJU : Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite izvesti Bosnu i Hercegovinu, ista ona autocesta džehennema i stradanja kojom su krenuli i k.j.a.f.i.r.i. Nemojte mislit da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u džehennem, a muslimanski narod možda u nestanak. GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! bivši r.e.i.s.u-l-u.l.e.m.a dr. M.u.s.t.a.f.a C.e.r.i.ć