Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko vjecito zabrinuta budala , ocito je bio pjan !!!!!
Prodana dusa kao i cijeli svijet kad je pravio se blesav za vrijeme rata! Ovaj je u istoj lizi kao François Mitterrand, koji se sada przi ako Bog da u dzehenemu! Da Bog da iz dana u dan molio svaku zrtvu za oprost, i ne dobio!
rece ovaj derpe i uzme 25000€ u pade svaki mjesec...
Prvi puta da nibe zabrinut
ha ha nasi ga prodali za marku. ko je strpao milione u dzep mamu vam lopovsku
Ovi "europejci" ili su počeli da se drogiraju ili su u sprezi s našom vlasti koja promoviše evropske interese u BiH (nikako obrnuto) pa počeli hvaliti najveće hohštaplere od političkih vođa (Bake, Čova, Dodo i dr.) do lopovskih kompanija kao što je ova spomenuta u tekstu.
Ja mislio da je ovaj obolio od gripe pa ga dugo nema
CIME SE BAVI VISOKI PREDSTAVNIK I TUMAC DEJTONA ... zastitom okolisa i ekonomijom kao da je direktor i vlasnik arcelor mitalla ... idi idiote i smjenjuj ove budale i uciniti sve da ne dodje do najgoreg ....
neznam koga mi je gore vidjeti. ovog smetljara ili ona nasa standrana medzeda.
Inzko mrš
zeljezara je uvijek trovala Zenicane,cak i duplo vise prije nego sad,al oni koji rade u zeljezari vjerujte da su zadovoljni,imas siguran poso,kakvu takvu platu,pa jebote mos se i ozenit
Jbg jarane kad je željezara trovala, i tristać je trošio 15 litara... novi auti troše 5. Ne poredi babe i žabe. Ti zadovoljni žive u Busovači, Vitezu, Kaknju, Šerićima, Brnjicu... iz Zenice ih nema ni par desetina, a Mittal truje 100.000 zeničana.
utopio se među bh političare.izgleda da je mentalitet prelazan.
Ova senilna spodoba hvali Mittal, a prema nekim podacima svaki pedeseti stanovnik Zenice boluje od raka. Divno.