Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu drzavu treba podjeliti i gotovo, bosnjaci svakog fana sve vise pokazuju da nisu dorasli nicemu..gdje god je boanjo tu je i nazadnost. Sarajevo je centra svijeta, a ostale ko jĵebe...ali i tamo je sto visi nek otpada. A ovi muzu i muzu u Hercegovini, svaka im cast..Kupres jedne godine dobio para za manifestaciju dani kosnje, vise nego USK za kulturu za cijelu godinu
A ko su bosnjaci gdje to zivi...ja znam da u BiH zive bosanci i hercegovci....a to neki bosnjaci lazni hrvati srbi to su izdajnici i neprijatelji svoje zemlje..
Po mostaru grade, sarajevo u blazuju 10godina ne mogu 100m ceste sastaviti od lopovluka
Ja jos ne znam na koji dio Rodoca ovaj put izlazi
Ja da sam Tuzla ,prije bi se odcijepio od Bih nego li Rs.Ovo što rade Tuzli sa putevima, bolnicama, nije normalno.
bitniji je trotoar na auto putu u Škutorlandu nego sam auto put prema TK ili Travniku i dalje.
I ti si pretpostavljam za građansku BIH?
ma jok... Bog, Bosna i Bošnjaci
A nogostup je?
Ime ti samo govori. Ono pored ceste gdje stupaš nogom.
Udar na Bosnjake!
nogostupa?
Ime ti samo govori. Ono pored ceste gdje stupaš nogom.
Treba govoriti svojim jezikom, a ne tuđicama poput trotoara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)