Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa cetverosjedom? U julu su trebali doci predstavnici proozvodjaca da vide hoce li se premjestati ili ce se praviti neka garaza?
Uzet je da se zamazu oci. Na onim uslovima gore na vrhu nije se smio spomenuti a ne kupiti. Treba zatvoren izlaz gore da bude a ne otvoren itd. Mnogo nestrucni ljudi to zavrsavalo. Treba staze radit i siriti, pravit nove jer i ako nam je ubacem 6sjed guzve su opet iste. Samo trpaju apartmane a ne mogu staze to podrzat.
Dajte Berili da izgradi apartmane na stazi..to je isplativije....eee niko ne zna ko Bosnjo podat rodjenu mater za pare i upropastit...jel se sta zna ko pere pare ba BURJ OZONU?
Ljudima kojima je potreban financijski pomoć nudimo kredite s niskom kamatom od 3%. Kako biste dobili kredit kod ove tvrtke, možete reći točan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete vratiti zajam. pa ako ste zainteresirani ljubazno nas kontaktirajte s dolje navedenim detaljima. E-pošta: [email protected] ili WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Trebate li kredit? nudimo sve vrste kredita uz kamatnu stopu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas još danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Trebate li kredit? nudimo sve vrste kredita uz kamatnu stopu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas još danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Trebate li kredit? nudimo sve vrste kredita uz kamatnu stopu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas još danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Prijavite se za svoj brz i povoljan kredit s kamatom od 3%. nudimo 24 -satnu internetsku uslugu uz uslugu dostave kredita od 2 sata. kontaktirajte nas danas radi vašeg kredita putem WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Dok ovi ulazu u proširenje kapaciteta cujem da se opštinska vlada u Travniku svim silama zalaže da ukinu i onaj jedan jedini lift koji postoji.
Tale se pare od MMF-a lagano , a narod će da trpi sve ono što MMF čitaj (EU) traži zauzvrat. Lockdown , vakcinacija , covid potvrde i pasoši , priliv migranata i ostala sranja. Dakle prodali narod i ovo malo države za fucking money.
Očekivali smo puno, puno više od nove Vlade KS i novog rukovodstva ZOI 84. Bjelašnicu liftovima i gondolama treba povezati sa Igmanom i napraviti nove staze, kada kreneš s vrha Bjele, da završiš na Malom polju na Igmanu. A ovo čime se hvale Vlada KS i ZOI 84 je ispod svakog nivoa. Razočarenje. Veliko.
Ma nemam ja para ni za ovaj sad jeftinije mi otic u hrvatsku na more nego pred kućom na planinu 😁😁😁😁😁
Na Bjelasnici se okuplja dijaspora i bogatuni, a na Jahorini bijednici bez obraza, srbijanska mafija i prostitutke plasticare.
Na Bjelašnici se okupljaju uglavnom oni koji znaju skijati. Nema to veze sa "bogatunima". Ko voli skijanje on nađe način.
Pa ovo je stvarno ludilo nasa vlada kasni uvijek za jedan korak.Cijelo ljeto nisu nista radili a kada je pocela guzva u tanvajima oni poceli sa rekonstrukcijom pruge ,ludilo a sada kada pocne da pada snijeg i pocnu minusi oni ce poceti sa radovima na zicari na Bjelasnici pa gdje je tu razum i logika
ma dajjjjj , pa mogli ste napraviti još apartmana , šta ce nam lift .
Dobro ja napisah PROJEKT-TENDER-VLADA a nista ne funkcioniše.
Prvo smo gledali talove nepismenog i narcisoidnog Magode, sad cemo gledati Mehica... i tako u nedogled a ZOI ko ZOI, hodajuci mrtvac.
Sve sto je u svijetu -hiljadaa- kod nas je milionaaaa...