Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A đe su pare od akciza bagro!?!?
potrbusili se ovi iz SDA i skontali kako pare da izvlace ;D sto ne gradi elektroprivreda HE VRANDUK vec tunel ? jel ovo komunizam ? ili kapitalizam ?
Goražde metropola
@ZutiGolub treba kupovati vikendice po Gorazdu, dobar put, brze do Gorazda nego do Ilidze :D
Zar nije zarada BH Telecoma već otišla zq ovaj mini bespotrebni tunel?
Ja mislim da ima većih prioriteta od povezivanja Goražda, npr Tuzla - barem brza cesta, lasva - Travnik, Bihać itd
Oteto od naroda. Elektroprivreda sistematski krade gradjane, ne vrse se ocitanja brojila racuni se stimaju itd
Sve dok ne legne i EP.Onda smo ga zijanili...
Već gledam naslov. "Eko Zeleni Goražde odbijajju da se tunel Hranjen gradi prljavim novcem od TE Tuzla koja zagađuje zrak na TK, i pravi šljačišta u okolici Tuzle. Takođe, ne žele novac od HE Jablanice jer su zabrinuti za riblji fond sjeverno od Buturović Polja.
Zašto ovaj put ide preko Pala? zašto je obustavljena gradnja preko FBiH (Grebak)? Koliko je novca pokradeno na ovim projektima od 1996?
@Istinosmjer Zato što je taj put već davno bio planiran i napravljen. Jedino fali tunel i od tunela put do GZ
Koja je svrha ...mislim ovo skraćenje vremena putovanja ...koliki je godišnji promet vozila ...il je poenta da se navakat stigne na džumu !!!!?''
Eh, jarane, kad su Focaci iskopali tunel prema Sarajevu. Jednosmjerni.
potrbusili se ovi iz SDA i skontali kako pare izvuci jer oko izgradnje autoputa jos sve vrvi od SDA i HDZ firmi, nadzora, .....a sto ne grade HE VRANDUK a grade tunel ?
@gooUser1569956775 ---- zato što udruženja za očuvanje okoliša takozvani 'zelenaši' uvijek opstruiraju izgradnje bilo koje hidroelektrane. Koliko je projekata propalo od završetka rata radi njih.
SDA genijalci ? elektroprivreda umjesto da gradi HE Vranduk, vjetro partk Podvelezje ...gradi tunele? mora da su smislili nacin kako i ovo malo para da isisaju ....daj vise ljudi sta glasate za SDA
@gooUser1561888010 to ce od dobiti aerodroma sarajevo :) Ja u tu vjetroelektranu i ne vjerujem dok je ne vidim, najavljuju je od kako se rat zavrsio
jel ovo komunizam ? pa elektroprivreda gradi ceste? a na Tita ste lajali ?
Jao bože, ovo nema ni u Kini i Rusiji. Gore od komunizma.