Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da me neko ne shvati pogrešno, sve neki projekti u Srebrenici, a ljudi koji su izbjegli u recimo Sarajevo, Tuzlu itd ni ne pomišljaju da se vraćaju u Srebrenicu. Dakle ako njima želite da pomognete otvorite recimo tu fabriku u Sarajevu, pa možda se oslobode neka radna mjesta i za ostalu raju.
Pa jednostavno. Nema jedinstvene BiH bez bosnjaka u RSu. Sad je jasno da se niko iz dijaspore i iz vecih gradova nece se vratiti nazad u istocnu Bosnu. Sada jednostavno treba sto vise ulagati na one povratnike i njihovu djecu koji vec zive u RSu jer oni su pravi heroji u miru.
Pa bili se ti vratio da ti je komšija ubio pola familije??? Zato su oni i toliko klali. Da se niko ne bi vratio. Tako se to radi. Odnosno tako se čisti teritorija. Isti metod su preuzeli i Hrvati u Oluji. Ubiješ nekoliko civila, i onda svi pričaju i niko se ne vraća. Jebi ga, zlo je usavršeno!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je ,pomfrit je nasa buducnost ! Ajmo svi uraaaa za pomfrit.
*Huraaaaaaaaaaa* Evo ispravak i za one koji misle da treba staviti i H,meni svejedno,razumijem i jedno i drugo.
Posao za 45 radnika ...Malo se nesto popravlja...Bolje ista nego nista...
Ja mislim da je ovo sve samo predizborna prica. Odjednom, za mjesec dana 50 novih fabrika se gradi, a prije toga 4 godine nista.