Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da su to ipak virtualne pare
ovo je odlicno! strane invetcije su uglavnom zlo, one ne generisu boljitak uopce. Ko kaze da, taj laze. Dobre su ako se neka potpuno nova proizvodnja otvori na tlu Bosne, a ova ulaganja - kupi vec postojece, to je ubleha- takva ulaganja ne generiraju nikakvu novu vrijednost, nikakav napredak
bruka i sramota..samo 1,9% od ukupnih ulaganja u zemlje zapadnog Balkana...ovdje neki nije normalan. Toliko o stavranju pozitivnog ambijenta od strane politicara i onih koji su duzni da privuku investitore.
zalosno...vise je kostao Andy Carrol iz liverpoola...bice bolje
Prvo treba otkriti gdje su otisle posljeratne donacije i kako covjek za par godina zaradi para da moze gradit nebodere i trzne centre.
Gdje je uloženo, u koju granu privrede, ko je uložio, ko je sproveo investicije, IMENA PRIJATELJU, IMENA!!! BH GRAĐANI NEVIDE NIŠTA OD TIH STRAŠNIH ULAGANJA!!! ZAŠTO JE U SRBIJU I ALBANIJU ULOŽENO 10 PUTA VIŠE!! HOĆEMO ODGOVORE, HOĆEMO OSTAVKE !!!
Koliko je od toga gradjanima mozes li nam reci?
Uloženo u novcanik politicara jel...fuj