Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel' biti Hali-gali?!
nice, svaka čast hrvatskoj. vidim neki odmah omalovažavaju park poredeći sa zemljam koje imaju 60-300.000 mil stanovnika. hrvatska je ovo racionalno napravilu prema veličini zemlje i broju stanovnika, uzimajući i broj turista koje posjete u predsetoni, špici i postsezoni. tako je i radno vrijeme uskladila. hrvatska bar sagradi, pa objavi, dok u bih u najboljem slučaju polože kamen temeljac i tu bude kraj priče.
Steta sto nije blize Makarskoj, to su oni namjerno zbog bosanaca odmakeli gore da ne mozemo mi ic...
Nama Krajisnicima odlicna lokacija :) idem odmah na otvorenje
Pored Hrvatske i Srbije i stranih investicija u tim zemljama, mi smo postali zadnja rupa na sviralu. Jedine svijetle tačke su pojedine planine, međugorje, prokoško jezero, Neum i panonsko jezero u Tuzli, a one parkove i slično koje prave Arapi... ili ne možeš ući iako želiš kupiti ulaznicu ili te ubiše nekim njihovim pravilima i propisima kao da si u Mekki i Medini, a ne u BiH. Doduše razumijem - privatno vlasništvo pa mogu raditi šta hoće, jer im je dopušteno.
nice, svaka čast hrvatskoj. vidim neki odmah omalovažavaju park poredeći sa zemljam koje imaju 60-300.000 mil stanovnika. hrvatska je ovo racionalno napravilu prema veličini zemlje i broju stanovnika, uzimajući i broj turista koje posjete u predsetoni, špici i postsezoni. tako je i radno vrijeme uskladila. hrvatska bar sagradi, pa objavi, dok u bih u najboljem slučaju polože kamen temeljac i tu bude kraj priče.
Nije 'Hrvatska' gradila park nego Franjo Koletic.
Šta je ovo? A đe su fabrike? Dimnjaci?... Sad će Hrvati u RH napraviti požar na portalima i forumima zbog ove ludosti i "pranja para"..😂
Što će to nama kraj državnog i brojnih ostalih PArlamenata i javnih servisa. Punih klovnova, tigrrova, konja, umjetnika na trapezu između dvije stranke, bacača noževa, udava iz prikrajka, PR na trambulinama, dresera naroda i brojnih drugih . Meni su ipak nadraži dresirani parlamentarni GOLUBOVI PREVRTANERI iz čista mira i NEZAVISNI PRELETAČEVIĆI !
Da li zna iko kada se plati ulaz, jel se onda moraju pojedinacno placati karte za svaku voznju ili je All inclusive ? Kako to funkcionise na Gardalandu ?
ulaznica je jedinstvena cjelodnevna za sve atrakcije, samo se parking odvojeno plaća i naravno hrana i piće u parku
@gevera Super, hvala na infu :)
Jos da dodje neki da se raznese ko neki dan onaj sto je ubio psihijatra..
@strateg jarane di se kupamo ovo lito, ispred Rico bara ili sa druge strane kod Terapije.
@Stipina3 Skutoru koliko znam taj sto se raznio ubivsi prethodno psihijatra je bio Hrvat..
Nista je to da vidite kod na Trnovo sto se pocinje praviti nekad 2016...
Ringispil na aparatima
Koliko je kostala izgradnja sunnylanda?
jel halal park ?
Ko je bio u Gardalandu, zna da je ovo u Hrvatskoj smijesno. A o boljim parkovima je suvisno govoriti
bio sam u Disneyland za njega je Gardenland smiješan..pa što to znaći...italijana 50 mil. nas 5 mil....ali ljubomora kod bošnjaka i srba ..NEPROCJENJIVA
italijana 60 mil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
1. Disneyland Paris 2. Europapark 3. .... 12. Gardenland
Gardeland je za Balkance "wao", medjutim u Europi, radi se o sranje parku koji je jedva upao u prvih deset po posjeti. Gardeland ITALY po broju posjeta je 9. park u EUROPI. Prvi je Disney Park Paris, drugi Walt Disney Studio Paris treci Europapark Rust. http://www.themeparktourist.com/features/20111010/4988/top-10-theme-parks-europe
http://www.consultancy.uk/illustrations/news/detail/1473240544667_20-largest-attraction-parks-in-Europe.jpg
Što će to nama kraj državnog i brojnih ostalih PArlamenata i javnih servisa. Punih klovnova, tigrrova, konja, umjetnika na trapezu između dvije stranke, bacača noževa, udava iz prikrajka, PR na trambulinama, dresera naroda i brojnih drugih !