Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ljudima u Bosanskoj Krupi. Šuhrete Fazliću napravi harikiri spasi nas
@raja ovi u Bos.Krupi nisu normalni,kako to da se usudjuju otvoriti fabrike a nemaju im sva sela asfalt,a taj cazinjan ima tamo svoju poslovnu zonu gdje je zalutao kod krupljana,sramota
Ma nije to ništa, Fuhret Fazlić je zaposlio 50 Bišćana kod IOMa, odlična plata, njegov sin tuče šesticu svakog mjeseca
Sto džamiju kakvu ne otvorite.Allah daje nafaku dok sjedis i doviš, a ne da radiš u fabriku
MAŠALAAAAA!!!!! PLATA 500 KM!!!!!!
Mašallah, tako treba, otvarat fabrike, radna mjesta, jačat i ekonomski potopit republiku šumadiju.
Ja ne mogu da vjerujem da ovi hejteri koji ne znaju nista od zivota ovako pisati....?! Pa meter vam hebem! Svaka proizvodnja s izvozom znaci i punjenje budžeta, redovne plate, privlačenje novih investitora... Plata ne moze odmah biti 1200,1300,1500... A vjerujte da ima takvih plata itekako! SVAKA proizvodnja ma gdje ona u BiH bila je dobro dosla!
Plata ne mora ni biti odmah 1200 ili 1500 KM ... Samo ti cekaj na 1000 KM a ne na 1500 KM, do tada raja koja je vec izasla iz zemlje te sellami i govori ti - Vise mi je EU dala za 3 godine, nego BIH za cijeli zivot- Samo ti cekaj strpljivo plate, a zivot ide. Nece niko da ceka. Ja , licno sam dao Bosni 10 svojih godina rada, i ne pada mi na pamet da je cekam niti da se uzdam u nju. Lijepa moja 🇪🇺. Zamisli sta izgovaras... ne mora odmah plata biti 600 eura.. e jade.
Uskoro 2048
Hajde sada srbadija,bojovnici I nase komunjare,je li I ovo kritikujete??!
@Brcak215 Dobar tempo ,svakih 25 goina
@Brcak215 Na protiv , sve pohvale. svaka čast...
svaka cast to ke odmah sansa za nova radna mjesta u blizini, hocu reci odmah se moze neka kladionica pored otvoriti....
Znas da je vec propalo kada firma iz Cazina ulaze HAHAHAHHA
Ovi je primjer kad nacelnik radi svoj posao, kad je nacelnik prije svega menadžer i lobira, trazi, usaglasi sve potrebno za pokretanje proizvodnje... SVAKA CAST!
a sela mu nemaju asfalt,zalosno
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Ako plata koju radnik nakon placenih doprinosa bude ispod 1200KM, to je jos jedan korak nazad. Ljudi, bolje vam je da kopate sami svoj krompir i berete jabuke nego da radite 26 dana mjesecno za 500KM.
@toh između 500 i 1200 je 700
Ovaj ce biti nacelnik, kao onaj u Teocaku--30 godina
Valjda ce imati bamrem 450 KM plate i kedan dan slobodan mjesecno.
@Strelax7 na početku neće. Tek nakon dvije godine. Na početku u prve dve godine bez slobodnog dana, pola sata sedmično vrijeme za topli obrok, a plata 380 markica
@Strelax7 Ne ponizuju se Krajišnici na tu platu. Radije pravac Njemačka nego kuburiti kao neki iz drugih dijelova BiH
Kasno!!!!
Ma kakve fabrike,krjini trebaju novi izbjeglicki kampovi.niko nevodi racuna da su naputu prema usk stotine hiljada napacenih migranata
@zapadnabosna777 Nista se ne sikiraj, sin Šuhreta Fazlića se brine o tome, on prima platu 6000 KM od IOM-a