Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovi podatci ubiju baketovu politiku o truskoj, s.arabiji i ostalim ubleharsikim zemljama...
@fudo Gotov si ti..
@mislim Stvarno ne znam sta su srbi, pogotovo u tvojoj glavi.. @mostarac Pitaj bakira covica i dodika.. ja za njih ne biram..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
CENTRALNA BANKA U GUBITKU "! Ko kolegica iz Grčke ! Pozivamo dijaporu da povuče sve uloge iz BIH i kolapsira trokraku kriminalnu hobotnicu !
Bosnje na haparatima
Iz hrvatske je ulozeno najvise u proizvodnju;Ledo, podravka, dukat, Tedesscijeva Argeta, kras,, jamnica imaju pogone u bih iz kojih se izvozi u druge zemlje!
turkofili na aparatima
Tika je organizacija koja najviše investira u bih
OMG, a gdje je Turskaaaa..?????
investiraju u srbiju, nemaju vremena
Investirala Austrija posredstvom.svojih banaka koje osiromasuju gradjane ove drzave. Ali ni to, kao ni vecinu stvari polupismeni puk ne razumije. Njima je fol pisati o Turskoj. Neka ih
Hajd ne rise, pogledaj od '96. ko je najvise ulozio do sad.... A i sigurna banka je investicija 😉
A gdje je ulozeno? U sta je ulozeno? Pa gdje su ulozene pare od islamski zemalja Turske Arabije Katra Kuvajta? Pricate kako islamske zemlje ulazu u BIH ulazu one kurac,ulazu salju migrante.
Sve sto su arapi ulozili u BIH , to je ustvari Bakirov novac.
treba reći hvala za ulozenu svaku marku. a ne uvijek gledati sve crno
treba viodjeti gdje svaka marka ide... mi bismosvi bili milijarderi, da se novcac koji je ovdje dobn iran kopristio za svoju namjenu...sram vas bilo lopovi
ima u BiH mnogo dobroga, primjere to i strani investirori
dok bošnjo glanca i polira turska jaja.
Dje su vam Turci bosnjaciiiiiiiiiiiiiiii dje su vam turciiiiiiiiiiiiii
Pa ovo je užasno ? Zar u BIH da najviše ulažu austrijske PALIKUĆE o čijim me zločinima stalno bombarduje islamsko TV Sarajevo ?? u predahu kada me šamara radi neislamskog oblačenja a pogotov red zavodi na sarajevskom Univerzitetu ! SIGURNO IH PEČE SAVJEST RADI ZLOČINA PREMA BIH ¨!!
Kub, pojasni šta si htio reći...toliko toga potire jedno drugo
A Turska, Saudijska Arabija, Rusija, Bjelorusija, poglavnikova Argentina i Gibraltar ? Uložili MUDO OD LABUDA !
Hvala Turci.
Mislis na Austrijance.