Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi turci prave firme samo po rs-u.al i nije im zamjeriti idu kod svoji ipak su oni svi svoji...
Neka ulažu. U vas su prije "ulagali", sada kod nas ulažu u ekonomiju.
ipak u srpskoj Dubicu xe xe xe
Pa vi pricajte ne ulazu Turci! Nego, je l' ono ta Dubica u RS?
Još jedan Turčin otvara istu firmu u Kozarskoj Dubici, čitao ja u Banjalučkim medijima.
Turci su Srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da li ovi Turci znaju da ulažu u srbski dio BiH?
Da li njih boli cuna za nacionalnost novca i radne snage?
@dundjerbob ma znam , al što smo onda prošle godine mahali turskim zastavama, što smo stavljali erdogana na fejsbuk profil? Da bi oni ošli đikanima fabrike gradit?
srodnici haman neki...prve pravoslavne manastire po bosni sagradili su turci i tako sirom najveci protivnici turaka su bili bosnjaci najvise zrtava od turaka su pretrpjeli bosnjaci..npr pokolj onog turskog hizmecara srbina omera pase latasa ili borba kapetana Gradascevica za autonomiju pd turaka kakvu je srbija vjekovima uzivala jes ih covjek unistio do albanije ih protjerao i da nije bilo onih pedera ali pase rizvanbegovica i cengica izdajnika nebi se turci vise ni vratili u bosnu
e o ovome pricam vec 5 godina. Firme = Proizvodnja = Ekonomija.
Sad ce se dezurne komunjare naljutit sto im Turci otvaraju fabrike. :-D
Ipak u srpskoj Dubici xe xe xe
Jašta, gdje će turski Begovi nego među srpkinje, nije braca malo 500 godina, bila pauza od 140 da se malo odmorite, evo ih sad opet dolaze :))
ne smeta mi samo neka ne sere bakir o bratskoj ljubavi u kojoj nas turci prodaju za saku dukata ili u kojoj kroz istoriju mi vazda ginemo za njih a njih nigdje. para je to u tom nema ljubavi tupane naranđasti.
svi nesto hoce samo sto nisu , dajte tekstove ko je OTVORIO a ne otvara sprema se
100.000!!!
Turci pomažu đikane??
@king30 zar oni ne bi trebali Bošnjake pomagati? Jel ovo sve rezultat dogovora putina i erdogana???
VI MORATE ZNATI DA BOSANSKA DUBICA NE POSTOJI NITI POSTOJI TAKVA REGISTARSKA TABLICA, te da to lažete namjerno. Ne reče džabe Davutoglou pred Dodikom: Ovdje smo da ostanemo. Nije rkeao da PODRŽE REPUBLIKU SRPSKU u granicama postignutim genocidom, al ne mora sve. NAravno nije mi poznato da su Turci otvorili bilo šta u FBi ghed žive Bošnjaci !! Živilo bratstvo Srba i Turaka. Živili i bošnjaci koji su otišli u Tursku ! A šta sa bošnjacima iz FBiH ?? Eh oni uvijek glasaju za Bakira i Erdogana !!
Realno, bit ce zaposlenosti 20 ljudi. Kad bi sabrao cifre o zapošljavanju koje izbace mediji ispala bi da u bih nema nezaposlene osobe.
jel se to otvaraju 2x firme posto u naslovu pise uBosanskoj a i tekstu u Kozarskoj Dubici?
Super....samo otvarajte firme i dajte posla narodu
@shemsudin pajdo izvadi cHunu iz usta Pa ponovi sto si Reko,nisam te razumio bas najbolje.hvala😉
Ovom narodu nikako ugodit.covjek otvarajte firmu i gdje Problem? trebalo bi zivjeti od socijale ili da svi zaradjuju milione??