Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno zašto se zadužujemo, kad smo ostvarili sufcit od 700 miliona,kako kaže fadil????
@gooUser1576577300 Ispravka krivog navoda. bakir je na televizijama branio fadila da radi odlican posao i da je napravio 4.5 milijardi suficita, para nema ali je suficit tu na papiru, a onda dva dana kasnije fadil osobno kaze daje federacija 770 miliona u deficitu prvi puta u istoriji BiH.
@gooUser1576577300 -to se ne pika, hahaahahhaahaha
SDA nikad nece propasti dok je finansira MMF, cestitke na novim parama svim vladama, skupstinama i opcinskim vijecima.
Ima li iko da vodi racuna koliko smo zaduzeni ?? Jer sva ta "odobranja" i "finansiranja" su najobicniji krediti koje treba i vratiti.... Puno se pise o svemu i svacemu a nikada o drzavnim dugovima....
Poslje poplave trazijo vrecu konpira nisumi dali I kazu nisam opg svasta 😁😁😁
Skupljam ove naslove da napravim kolaž donacija u posljednjih 5 godina samo i koliko novca narod nije vidio.
Znamo kako će to ići: 35 miliona u RS po 10 miliona kliničkim centrima u Sa, Tz i Mo 0,9 miliona raspodjeliti Ljubuškom, Čitluku, Širokom, N.Travniku i sl 0,1 miliona ostatku FBiH po revidiranom stranačkom ključu
Kredit ili pomoć. Ako zovete kreditom pomoć, onda treba nagraditi ove naše lihvarske banke što nam dodjeljuju pomoć. Također jednu plaketu i za zelenaše.
Kojeg vraga se toliki novac baca na ovu glupost od virusa? Cak i da ce zapravo biti upotrebljen za to ali svi znamo da nece! Mozda 20% hoce! Virus je najmanji problem u svijetu opcenito!
Zato ona klosarcina pametuje kako ne treba uvesti moratorij na kredite u BiH, dok Hrvatskoj nisu smjeli pisnuti kad je vec uvela taj moratorij? BiH stanovnici drze u stranim bankama oko 5 milijardi eura. Samo da znate. A ovi shupci ucjenjuju BiH sa sitnicama. Povlacite svoje novce iz stranih banaka, a onog shupka iz Svjetske banke u BiH, njega treba protjerati odmah.
@fbUser1567760768 Kick out Emanuel Salinas from country, now!
Bravo Bosno :) Cestitke. Ako Bog da se zaduze i praunuci jer narod stvarno bolje ne zasluzuje. Samo naprijed, samo jako :)
Znas da ce se boriti
Ovolike milijarde od poreza, akciza, kredita, donacija, dijaspore meni daju realnu sliku u kojoj je BiH samo jedan obican lijevak i nista vise
para ima ali ne znamo kako da ih potrošimo... legalno
nema odobrila vec samo trazite zemljiste i dozvole a onda nek dodje Strabag i nek nam naprave bolnice ....nema nama davati pare u ruke . mi smo ispekli zanat sa posljeratnim donacijama
Sta ce para biti rasparcano tokom ove situacije, pa to niko ne zna. A puno lesinara koji samo cekaju da se ugrade. Vec cujem informacije da se samo kupuje za bolnice i domove zdravlja. I sto treba i sto ne treba, jer ko biva ako je za zdravstvo niko nece dirati u to. A sve cemo to mi narode jadni platiti. Odnosno nasa djeca.