Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, sve po Zlajinom planu - ZA ČOVJEKA. Ja sam očekivao razvoj, investicije, smanjenje nezaposlenosti, povećanje izvoza, otvaranje fabrika, zapošljavanje mladih ljudi, ali kako se čini - NIŠTA OD SVEGA TOGA. Hvala SDP, zaista ste pokazali da su FOTELJE bitnije od države!!!
pustite procente...u bosni vam samo treba znati da je više NEZAPOSLENIH nego ZAPOSLENIH ( radno sposobnih ) ...i to vam sve kaže... pametan covjek ce odmah svatiti- da se živi od socijale i kredita mmf-a znaci nema sanse pokrivati penzionere, socijalni školski sistem, drzavni aparat....sa SAMO POLOVICOM ZAPOSLENIH RADNO SPOSOBNIH od kojih je opet preko polovice zaposleno u NEPRIVREDNOM SEKTORU TJ. DRZAVNOJ ADMINISTRACIJI...
zar mogu past niže?
@ DOSTA Tipicno komunisticka skola. Za vecinu ovih stvari koje si ti nabrojao nije drzava zaduzena a najmanje Zlaja. Za ove stvari je zaduzen svaki pojedinac. Ljudi u BiH, i naj vise ovi koji komentarisu ovdje, trebaju da shvate da je komunizam i socijalizam davno iza nas. Nije da ja branim ovaj SDP ali ima stvari koje se ne ticu njih.
jojoooojjjj informisite se prvo, pa onda pametujte.. najlakse napisat clanak, to danas svako zna. ha ja!
I onda se narod pita sto omladina i ostali napustaju BiH .Eto vam sto !!! Da bar svi imamo sansu pa da odemo odavde.Ne bi oklijevao ni sekunde.
Ako ovo nisu razlozi za proteste i zahtjevanje promjena, ne znam sta jeste. Imate pozdrav iz dijaspore.
Podaci izneseni u članku nisu tačni. 820 KM je skoro cijela potrošačka korpa. Nezaposlenost nije 28% itd itd. Statistiku pogledajte na stranici Agencije za statistiku, federalnog i republičkog zavoda.
SDA DEMOKRATIJAAAAAAAA SDA LOPOVSKA PRAVA STVAR NIKO NEĆE NADMAŠITI NASSSSSSSS
krenuce jednog dana kad narod opstepoznata sto.ka od gladi pojede i zadnji komad temelja svake dzamije i crkve do tada ko je.be ekonomiju, sve je to sad u bozji.m rukama, kome je do rada
normalno da je komplikovano. treba milion neradnika nahrahnit. svi bi penzije, naknade, džabane i ostalog.