Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je uvijek spremno, samo sto se nista ne zavrsava.
za autoput spremni ,,,,,,,,,,,,,,,,sramota, odmah novinara na galge, koristio je rijeć spremni,
ko zeli zaraditi koji dollar na netu neka pogleda ovo https://www.facebook.com/pages/Zarada-na-internetu/428403827260388
nema dovoljno BiH i RS dovoljno ni za stazu Formule 1.
Naprijed RS! Uz jaku Srpsku, jaka i BIH
sarajevski aeroddrom blokiran. ne mogu sletiti transplatacioni organi: jetra, srce , rožnjače, bubrezi, brizle i tripice, mislim želuci.
aj bar kad budemo penzioneri imacemo autoput, bice na. lakse voziti se...
MeŠČini da napreduje ova izdgradnja autoputa :D
nije lose .....sad treba prebaciti u petu brzinu i ostaviti prasinu iza sebe :)))
sarajevski aeroddrom blokiran. ne mogu sletiti transplatacioni organi: jetra, srce , rožnjače, bubrezi, brizle i tripice, mislim želuci. možda može to da se preusmjeri na ovaj autoput.