Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, samo napred :))))))))))
U sta je ulozeno? Sta je to napravljeno kolko je se zaposlilo ljudi? Samo se prave Dzamije da ovce mogu klanjat i da im se moze mozak ispirat pred izbore.
Informacije Centralne banke i FIPA-e oko stranih ulaganja su toliko konfuzne u posljednjoj godini da ne mozes izvuci nikakav zakljucak. U jednom trenutku su bili najavljivali da ce 2016. godina biti najgora ikad po stranim ulaganjima mjereci prema prvom polugodistu, kad prosli mjesec javljaju da je pretekla 2015 - kakav nagli skok :) . Ili friziraju izvjestaje, ili imaju neku novu racunicu.
@AdminDudlaDrinskom ... nemam podatke pa ništa ne tvrdim, ali bez detaljne strukture investicija (šta i odakle) nikakav se zaključak ne može donijeti. Bojim se friziranja, jer friziraju sve redom. Glavni revizor u RS izgubi glavu zbog otkrivanja "frizure", Novalić isfrizira da je Vlada FBiH u suficitu, tako da u narednom periodu možemo učekivati masovna friziranja. Frizure su jedino što mogu pokazati.
Prodaja zemlje arapima i nešto simbolično od EU u par fabričica !
Vijest od jutros je da je Crna Gora sa pola miliona stanovnika privukla preko 500 miliona investicija u prvih 6 mjeseci nam jasno govori gdje nam je mjesto...
@PredsednikMile5 Maraka