Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino kod nas mozes kupiti pola grada...a da te niko ne priupita...odakle ti kapital jarane...kada si pred sami rat vanjsku halu koristio i sexualno zlostavljao domace zivotinje...na rodnoj planini...
vi muslimani sve strancima rasprodašte.... ???
@ACK iMAS PRAVO SILI DOK TE SDA STITI, ALI KO SILI PRESILI SVAKOM ZLU DODJE KRAJ.
Merlinu već stig'o Bajram
vi muslimani sve strancima rasprodašte.... ???
@GebenSieMirKramp Rasprodašte??? Iz koje li si ti vukojebine!
ja mislim da bi Dino Merlin trebao ovo uzeti, nekako mi je logično
To će Dino Merlin sa svojom pjesmom srediti
Nisam ni procitao tekst samo naslov hm da pogodim ponude stizu sa bliskog istoka jel de
Dino merlin dao ponudu
Glavni investitor dino merlin
Muhamed Svrakic je vlasnik Etn hotela, sta mislite ko ce dobiti Nacional :))
Zar Sebilj ajfel turyke nije simbol?
ko su ovi lopovi ( osim BBI za njih već znama ko su ), čuj hotel etn i dioničari neki iz tuzle. Pa ne mogu da vjerujeme lokacija se prodaje anonimusima, koji imaju veze sa hotelijerstvom kao sa nasinim satelitima, ovaj narod će definitivno nestati od svojih lopovluka i mafijaško rodbinskih poslova, kada nestane narod nestaće i država, jer nikome neće ni trebati
Čuj KOTLARNICU. Pa koji je sad to jezik? Dokle više tih uvoznih hrvašćina. To je mozda iz onog rjecnika iz kviza Nadrealista "Brojke i slova". Kako od pamtivijeka, tako se i danas kaze kotlovnica.
Kotlarnica zapravo nije hrvaština, već upravo riječ koja se koristi u Srbiji. U Hrvatskoj i kod nas se kaže kotlovnica, oduvijek.
Samo što ga je Merlin otpjevao postao hotel nacionalno blago? Jel glupo?
Ovo je odlično, kako će se samo lijepo uklopiti sa obnovljenom Carevom džamijom, novom cestom i trotoarom u ulici Konak.. :))
A ti ćeš svejedno da halipneš i crvi će te jesti lagano!
@yamato.bih Jesi li dobar?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vi muslimani sve strancima rasprodašte.... ???
Van Sarajeva niko nebi ni cuo za Hotel Nacional da nije Dine.
Ti si isuviše mlad da bi znao da je hotel "Nacional" bio itekako poznat u bivšoj Jugoslaviji (i šire), pa nije ni čudo da pišeš takve stvari. Mlad si još.
Proširite to sve odmah na turističko-ugostiteljsku školu, 'ta će tu hotel...
Cudo se DIno Merlin nije javio...