Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino odlazi!! ;)
Ima li dogadjaja da ti nisi neki menadzer na njemu?! Koliko si sposoban ne bi me iznenadilo da postanes mozda clan predajednistva.
ko je ovom familija pa ovakve pozicije dobija?
ADŽUKA
hehe,smijes li to javno rec negdje u prisustvu uspjesnih ljudi.naravno da ne. ja sam se zajebo jednom i pito sto ti neki imaju tako dobre poslove,a on ti samo prilozi index i diplomu,magistarski , pa onda radno mjesto i iskustvo i sve mi bi jasno sve po zakonu i crno na bijelo,a ti tipkaj muzafere dok drugi uce i trude se.
trla baba lan forum...
Ima li pozicija u kojoj se ovaj ublehas nije provrtio?!
Što mi otjerasmo ovog frajera
Ovaj frajer je broj jedan uhljeb ali realnog sektora. Što se niko ne buni, ovo je fenomen ranga stranačkih manekena koji se u sve razumiju.
SDA=BBI
A tako znači
A gdje je PUNAAAAAAAAAAAAC?
Hoće bit punac haha