Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo se mora pretvoriti u metropolu. Ovaj direktor koliko se sjecam je sbb sto opet ide u prilog da ovi Fahrini voljeli njih mi ili ne prave posao dobar gdje god se neceg uhvate. Objektivno receno.
@Mirsad85 samo SBB
@Mirsad85 kadrovi iz SBB rade nesto za bolju BiH a ne za svoj vlastiti interes
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SAMO NAPRIJED OVAJ GRAD CE BIT NEŠTO, SAMO TREBA SKLONITI SVE OVE IZ SDA
tako je,samo sda skloniti
@Pernica samo da nam se kriminapna SDA skine s grbace
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo SDA bajo moj ! :D
Bacanje para,odnosno vjerovatno pranje...mogu napraviti sto zgrada kad pista nema kapacitet za veci broj letova...aerodrom treba izmjestiti iz grada...
Ovo pred izbore malo sminkanje ociju glasacima,interesantno i kod nas u hlivnu sminkaju ovako isto, grad duhova😂😂😂😂
Zadovoljavjući cilj je izmjestiti potpuno aerodrom iz urbanog dijela. A ne ga dodatno proširivati i samo kratkoročno riješiti problem, a u dugoročnom gledanju bacati 31000000 KM.. Loša strategija.
Kako cete se vi rijesiti magle oko aerodroma, to je pitanje. Hoce li avion sletjeti tokom decembra i januara je prava lutrija.
Opet kažem da smo u vrhu po idejnim projektima
GDJE SU TI SILNI PROJEKTI!!!! Ništa se u Sarajevu ne gradi, a ni po drugim kantonima. Petljavinama nema kraja...
SBB KADAR JE NAJJACI KADAR,PA TAKO DA JE USPJEH ZAGARANTOVAN
BOGA MI SI POLUPAO OVCE I NOVCE , COVJEK SDA!!
SBB ce odvesti Bosnu i Hercegovinu u Europsku uniju
kad ja umrem biti ce bolje
HOĆE BGM SBB-KLIX DEBILU :D
Ne znam zasto bi nekome smetala ovakva investicija. Povecanjem kapaciteta aerodroma bi se potencijalno povecao turizam koji ima veliki znacaj za ovaj grad.
Siri siri vezeni peskiri
Samo nek se gradi