Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shvatit cemo da nije skupo kada dodju dani smoga i magle, samo da se pocne realizacija projekta.
ja kako sam primjetio, postoji prostor i za sinska vozila.
@diiss2 Ma to oni kreteni arhitekte nacrtaju da ljepše izgleda. Ni ne razmišljaju da li je to moguće izgraditi ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Projekat je star preko 40 godina, toliko se i ceka na gradnju. U medjuvremenu je Penny, Tarik Oil i gomila slicnih, napravilo objekte na trasi. Bice tu prebijanja love, i mutljaze, a gradnja ce poceti za 10 godina ako i tada. Nisu sposobni juznu longitunalu zavrsiti, a da pocnu ovu. NEgo, idu izbori, pa se opet poteze prica, kao i svaki put pred izbore. A nakon izbora, hajde raja kroz Nusreta Sisica ispod skole na K. Brdu, guzvajte se, da djeca ne smiju pjeske do skole.
nema ništa od toga
Ovo ce biti super, samo trebace im jedno 5 godina da se ovo sve napravi. Medjutim, kad pocnu ovo graditi, svi koji dolaze iz pravca sjevera ima da naje8u u kolonama preko Kobilje glave, sto implicira da ce isto tako neje8ati i oni sto ulaze preko Stupa, jer ce se tamo promet preusmjeriti.Kako god, nikako da se vozaci na zelenu granu popnu... Sto se vizualizacije tice, vrlo je tesko skontati gdje je sta osim na pocetku, gdje se jasno vidi z.stanica... nakon tunela, nemam pojma gdje cesta izlazi.
nema terorije ovo ce se zavrsit kad i tunel ispod bolnice kosevo, planiran nekad davno. , kao produzenje tunela na ciglanama.
fabrike neka otvaraju i spašavaju posrnule to je 100 puta bolje od kojekakvih zaobilaznica
od tog u narednih 5 godina nema ništa pa i 10 godina
Daj sve Sarajevu! Ostali ne postoje :) Msm svaka čast za svaki projekat, ali nije BiH samo Sa i ne živi se samo u Sa.
Samo drama i bijes
ovo citam vec u godina
Ekstra
Nedavno se "privatizovala" Grasova garaza za popravke koja je cini mi se na trasi navedenog puta(ispod Fahirinog nebodera).Navodno Gras se vadi iz dugova... Volio bi da nasi novinari retardirani istrazuju malo, osim sto se bave narucenim hvalospjevima i vijestima sa neta.
Lijepo stvarno, a ima li pederacija namjeru nekada pa makar i slucajno ulagati u druge dijelove pederacije? I drugi gradovi imaju problem sa saobracajem. Posto i ja u tuzli placam i registraciju i putarinu u zajednicki budzet a jedan veliki qurac imamo od pederacije. Da me neko pogresno ne shvati da se zalim bez razloga treba da se znada cetiri godine prave dionicu dugu cetiri kilometra na zapadnom ulazu u grad i jos je nisu zavrsili a nedavno je vladajuca koalicija od smrdonja...
Muziku je radio neko ko je zaglavio i jos uvijek je na FUTURI
Daj brate da se malo rasteretimo...
podrzavam
Pa kao da ga od zlatnih poluga gradite, mozete renovirati sve magistralne ceste u bih za te pare