Kako bi ostvarili uštedu
0
SAD: Pepsi otpušta 8.700 radnika
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako do Vrhunske ZARADE Models/Performer za rad na Live WebCam Chat-u M/Ž Zarada od 1.500$ do 23.000$ Uvijeti Vrhunski ! Redovita ISPLATA !!!!! Kontakt: [email protected] SKYPE: WebCamChat24
Investitorima veca zarada a 3% radnika otkaz i biro za nezaposlene. Bravo, pravi americki san. Bogati ce postati jos bogatiji a siromasni jos siromasniji. Jos kad bi mogli nekog Superhika da unajme, e to bi bila prava stvar.
Kako retardiran moras biti da u ovo vjerujes, odnosno kako moras imati nizak IQ da te neko uvjeri da je ovo istina. Pesi nastao 1898 kada Izrael nije ni bio u planu i dobio ime po enzimu a ovi sada nesto izmisljaju da se svega treba bojati. Popijo sam 5 Pepsija jutro samo da znas, znaci kupio sam 5 sanzera Izraelcima.
@@op Je li ti nisi dobro cuo, evo opet: PAY EVERY PENNY SAVE ISRAEL
Mozda kad bi smanjili troskove marketinga da bi sacuvali kojeg radnika, tctc
Zanima me koji je idiot iliti \"islamski ucenjak\"zapoceo sa tim sr.anjima? Pepsi je dobio ime po tvari pepsinu koju sadrzi,a glupo je i napominjati da Izrael tada nije ni postojao....no dobro..
pay every penny save israel