Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je funjara Jaca još referent u rudniku? Uh,što je to kuko dero!
Koja Jaca
@MrziteljPDA Da nije ona sto je referent za sport i kulturu u rudniku hahahahha pazi posla referent za sport i kulturu. Inace bivsa supruga policajca ako se ne varam i dobila od rudnika stan i auto. Vjerovatno je to ta inace poznata u siroj regiji. I opet naglasavam, sve se to radilo kroz SDA uz podrsku SDA.
Toliko milijardi obrnuli, x miliona pokrali, pa mogli su ovu upravnu zgradu pozlatiti, a ne da izgleda kao kokošinjaca. Da je Tito nije napravio, uprava bi sigurno sjedila na toj meraji...
Ovdje je zivjelo punooo dobrih ljudi..broj im se smanjivao kako je SDA preuzimala uzde..njihova obrnuta pogana pshihologija, zastrasivanja mjerljiva sa sjevernom k. Je natjerala i preostale dobre ljude iz ovog grada da odluce 'biti ili nebiti' :(( kako strasno ..veliki pozdrav za Banovice i dobre ljude u njemu, slijedi nam svima preporod i izlazak iz straha! Jesen stize dunjo moja!
Rudnik Banovići leglo kriminala...
SDA uprava je odmah otisla do banke da podignu kredit od 30 miliona ali su poliveni hladnom vodom jer su saznali da je prije par mjeseci podignut kredit u istoj banci od 50 miliona i da tek treba prve rate da placaju hahahah Odmah kredite za auta i vikendice kao sto su i predhodnici radili pa kupovali stanove po Becu, vikendice i apartmane po ostrvima na Jadranu i primorju itd SIPA nikada nije provjerila imovinu tih likova van BiH? Djeca im imaju milione na racunima i nikome nije sumnjivo?
Meni nešto nije jasno, vjerovatno nisam upratio. Ali čini mi se da je od rata na ovamo, preko 20 godina rudnikom upravljala SDA. Ne kontam šta im sad ne godi. Šta je to toliko trulo u rudniku koji su oni pravili i podizali i bili u upravljačkim strukturama.
BRAVO FADILE!!! SAMO NAPRIJED!!
Sta ce Novalic ovdje?? Koliko djubre moras bit da poslije svega sta se desilo pstanes na poziciji umjesto da sam podneses ostavku i spasis malo obraza...Ah da,nema on to.
Ima li barem neka 3D simulacija?
ovo onaj rudnik gdje pola rudara na bolovanju nosa vrece cimente po baustelama privatno?
@MFYUPPIE Eh to je taj i odlicno si informisan. Bolovanja uzimaju zajedno njih 5-10 i odradjuju fasade, keramiku, zidaju kuce i zgrade, a vjerovao ili ne cak odlaze po 3-6 mjeseci u Njemacku na baustele. To sam se uvjerio u blizini Dortmunda gdje sam ih upoznao nekoliko. Tu godisnji traju vjerovali ili ne i po 3,5-5 mjeseci uz opravdanje ''naradjeno'' hahahah a rade 8 h od cega ni tih 8h ne provedu na poslu. To je taj SDA rudnik
Kisne li vam glOva kad ste tako moderni
Novalic opet nesto mulja.
@NGDAVIL
Ma sve je jasno kao dan ljudi! Uzimali kredite u komercijalnim bankama! Umjesto u razvojnoj banci federacije BiH! Kako je FAHRO mogao dobiti od Nikšića 30 miliona za Toranj Awaz Twist i još fa nije vratio, (Nikšić oprostio dok je bio premijer) a jedan rudnik nije?
Kreditno zadužili javni rudnik da bi privatni rudnik osposobili! Kako je moguće da je ostvaren profit od 500.000 jel to do sada poslovao u minusu i zašto? Vlada je čekala da se financijski razvali rudnik kako bi promjenila upravu! Dajte objasnite šta se ovdje dešava? Orbiko privatna firma za godinu zaradi 60 miliona KM! Preprodavajuci robu, a rudnik 500.000 prodavajući sirovinu!
Rudnik ima 2700 zaposleni a i s 1000 bi mogao raditi. Eto u cemu je problem.
Zar to nije Kukić modernizovao? Kako se o njemu priča u Banovićima ni Tito mu nije ravan. A to što je plata 600 maraka rudarima to nema veze. Samo blejite ovce ma-mu v.. nepismenu i glupu.
@argentum potpis!
Gledajuci ove slike, mislio sam da je sastanak odrzan u Rudniku 70-tih godina sa maskama... ocigledno je da im treba modernizacija.
A koliki je dug drzavi ovog rudnika?