Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lokalitet vrijedan velike paznje u koji se mora sa velikom obazrivoscu i paznjom doci do najboljih prijedloga i realizovanja plodonosnih ideja.
Najbolje plansko uredjenje ovog lokaliteta bice veliki izazov i vjerujem da ce najbolji pobijediti.
Eto prilike za omladinu sa konkretnim i primamljivim idejama.
Znači sad će se ukinuti parking koji je neophodan na to lokaciji zbog BOLNICE a napravit će se neki poslovni objekat SDA-ovaca. Fuj mamu im njihovu
e bice ti rjesenje, kad tibra onaj geto svoj jedan opali
Odlicna ideja, ovaj park se moze divno urediti...
Najljesa lokacija u gradu!
Najljepsa lokacija u Sarajevu, nadam se da ce se nesto i zimi organizovati
Hastahana, hoce li se tu otvoriti neka fabrika ili pogon da barem zaposli 100 ljudi od ulozenih budjetskih sredstava? Ako je pravite za sebe ili slucajne turiste, neka hvala?!
U posljednje vrijeme mnoga se desavanja odvijaju na ovom lokalitetu, nadam se da ce tako biti i u narednom periodu, posebno zimi :)
Odlicna i primamljiva lokacija. Vjerujem da ce se naci najbolje rjesenje za njeno uredjenje.
Ovo je super ideja da se od ovoga mjesta napravo atraktivno i primamljivo mjesto za svu raju
Hastahana ima idealnu lokaciju i poziciju u gradu.Tu se svasta moze i treba napraviti.Dosta je i zjapila i prazna i mracna i zapustena
Studenti sa arhitekture se trebaju prijaviti.Imamo mi vrhunskih umova.Sretno svima
Otvoreni konkurs znaci nema nista sakriveno niti muljaza.Bravo za ovo