Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nekad prođe i gradski autoput kroz Sarajevo. Kažem možda.
Jel oni ovo idu skroz do mjesta Hutovo starom Uskotračnom prugom.
1.500 metara rehabilitacije ceste kosta skoro 800.000KM
@DonKihott 533.3 KM po dužnom metru ceste
Ulaganja u infrastrukturu trebaju biti 10 puta veca da bi stvarno imali neki smisleni i relativno brzi utjecaj na ekonomiju i drustvo... ovo je pozitivna vijest ali jos mi moramo raditi puno vise.
Agresija na BiH je počela '91,kad je sravnjeno selo Ravno.
50_tak godina magistralna cesta Neum – Stolac je od iznimnog saobraćajnog i privrednog značaja !!! Toliko to u BiH traje SAZRIJEVANJE !!!
@ponta60 malo je reči da si glup, kao prvo tih 50 tak godina koje spominjes je bila druga država i nije bilo granica, a kao drugo ni tad a ni sad to nije ekonomski niti demografski zanimljiv prostor
@mujo1983 Pa zašto je grade "MUJO"
Samo nek se gradi🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Samo gradi moju BiH. Ebo sve papke, potkovane i nepotkovane... Jeste da malo duze traje ali odgovarace ti isti potkovani i jos nepotkovani papci, prije ili kasnije!