Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebi me čudilo da je ovo Dedeić namjestio, naravno uz svoju proviziju od 20%. Kako čovjek od 75 godina još nije u penziji dok toliko mladih nema posao je tema za izučavanje. Da sam Gradonacelnik osma bi odpustio 20% zaposlenih na budžetu i pare uložio u zdravstvo i otvaranje novih proizvodnih kapaciteta.
Dedeic je pravi nas bali.a.
Patriote..gledaju da zakinu drzavu i narod cim progledaju..i obavezno kazu sve po zakonu.
Nedamo za 3,5 miliona.Hajd` prodat cemo za 1,8 mil.Ma jok,necemo.Ime novog vlasnika poznato ali nigdje cijene.Kazu ima boga ,ma jok nejma,da ima ucinio bi makar ista u ovih zadnjih 30 godina.
Kada je Brcko postalo District 2000 godine ,Srbi su sve privatizirali prije nego sto su se Bosnjaci vratili u grad.Sve dato za dzabe jer su znali kad se Bosnjaci vrate da to to treba privatizirati sa na nama.Bosnjaci su se vratili bez ista I icega I sada drzimo grad ekonomski...
Drzimo kitu ekonomsku sta drzimo. Imas Bimal i FAM, dvije ozbiljne firme, ostalo je sve dres. Vise od 50 % zaposlenih u Brckom su na budzetskoj sisi i to na ugovorima o djelu po 10 godina raja bude, nema ni zdravstveno. Kakva ekonomija i Brcko Distrikt
Zivim u Brckom, veceg politickog sljama i propaliteta u Bosni nema. Politicari iz sva tri naroda pokradose svako sebi a djeca svoju salju van Brckog. Odavno treba ukinuti ona 3 posto sto Brcko dobije od PDVa, pa neka sebi zarade za troskove.
Direktor Zavoda za izgradnju Brcko ima 75 godina, od toga u hlopovluku je proveo najmanje 50 godina. Djeca naravno na slobodnom u Svedskoj, a on kaze ovo mu je labudji pjev hoce nesto da ostane iza njega. Nadrealisti bas …..
Atraktivna lokacija 🤷🏻‍♂️ Brcko je selo, sve je zastarilo, izgleda kao iz western filmova.
Bravo, čitaš mi misli ! 👍
nisi vidio nikad Brčko ološu glupi
Rat je 1992-e i poceo da se otmu fabrike i zemljiste za mizeene iznose. Prosjecnom radniku je bilo dobro i u socijalizmu.