{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ProCredit Bank nudi obuku putem programa Mladi bankar

1.7.2013. u 10:08
11
ProCredit Bank nudi obuku putem programa Mladi bankar
11
ProCredit Bank nudi obuku putem programa Mladi bankar
ProCredit Bank redovno organizuje šestomjesečnu obuku iz oblasti bankarstva koju vode eksperti iz banke kroz program Mladi bankar.
Banka nudi priliku stručnog i personalnog usavršavanja za sve zainteresovane bez obzira na vrstu fakulteta ili prethodno radno iskustvo.

Program se ogleda u intenzivnoj šestomjesečnoj teorijskoj i praktičnoj obuci iz oblasti odgovornog bankarstva, finansija i ekonomije koju vode eksperti iz banke. Obuka se održava na nekoliko lokacija širom BiH, s tim da se teorijski dio koji se sastoji iz interaktivne teorijske nastave, rada u grupama ili individualnog rada se odvija u učionicama, a praktični dio u poslovnim jedinicama ProCredit Bank širom BiH. Polaznici programa u toku trajanja programa primaju jednu vrstu stipendije. Za uspješan završetak obuke neophodno je redovno prisustvo nastavi.

Pored kurseva iz matematike i računovodstva, program takođe obuhvata kurseve za usavršavanje komunikacijskih vještina, analitičkog i kritičkog razmišljanja, kao i druge tematske cjeline koje se odnose na poslovnu filozofiju ProCredita i ProCredit historiju. Polaznici su u prilici da razgovaraju o društvenim pitanjima, globalizaciji, okolini, finansijskoj krizi, radnim odnosima i drugim temama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: