Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi potpres'jenika
Ovo izgubljeni brat Sinana Sakića.
Svaka čast.
Zvali iz grupe 7-UP traže da im vratiš košulju
Svakakvi mešetari su dolazili i dolaze probati uzeti pare na siromašnim narodima sa korumpiranim političarima, kao što je nedavno došao lažni milijarder iz Vijetnama kojeg je i Dodik primio kao visokog gosta, pa onda GIKIL, ko zna ko je u stvari ovaj. Biće toga još.
@sezam.susam Ne laprdaj.
@gooUser156527694, samo za tebe: 1.) https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=06&dd=25&nav_id=1558849 2.) https://luftika.rs/milorad-dodik-milijarder-iz-vijetnama/ 3.) https://www.vesti-online.com/dogovarali-investicije-dodik-primio-laznog-milijardera-iz-vijetnama/ Hehehe :))
provjerite da ne bude onaj sto ga je Dodika izlevatiJo
trgovinska razmjena u 2018 . godini je pala na 9.000.000 maraka ,sa 18.000.000 maraka u 2017. godini, šta je tu razlog dolazi da vidi lično...
Ako ništa ima stila :)