Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo izgleda baš lijepo i drago mi je da se ovakav centar gradi u BiH odnosno Sarajevu
@abik ... al lažira.
@abik, po svemu negativnom sto se desava u urbanistickom planiranju i oblikovanju arhitekture Sarajeva, a na sto nema nikakvih reakcija te po broju lajkova na tvoj post, mozemo zakljuciti da vecina ima vrlo los ukus. / Ovo je konglomerat volumena koji su u neskladu jedni s drugima bez ikakve harmonije. Na koji nacin ovaj «frankenstajn» komunicira sa okolinom, potpuno je nejasno. Pretenciozno, ruzno i brutalno poput SCC.
Izgledat ce odlicno i mislim da ce se super uklopiti u ambijent.Sip je naselje koje nam se iz dana u dan sve vise naseljava i nastanjuje,zgrade nicu jedna pored druge.Znam sa su i tendencije vlasti da gore bude i zona IT tehnogije.Prema tome sve ce se to kockica po kockica sklopiti u jednu veliku i siroku sliku.
@Truthhh, morali bi prvo pogledati usvojeni urbanisticki plan, pa vidjeti kakve su sve kockice planirane.
Orginalno nema šta, ovi ga u Rimu odmah kopirali i to 2010: www.inexhibit.com/wp-content/uploads/2015/12/maxxi-museum-zaha-hadid-29.jpeg:
terosisticki centar za sirenje mrznje i lazi u interes katara i riada
i jesu za Sipa
Evo nas ko Dubaï. Sve samo da se nasa arapcad (ovi dobro pobuljeni a i migranti) lijepo osjecaju kod nas. Dobro nam dosli. Welcome to Bosnia. I mi cemo otici da vam ne bude tijesno, slobodno se vi raskomotite.
Kolko botova!! Zar i na al jaziri???
Gološ sve onim smeđim oblogama oblaže, šta mu je
pa eto...moze proci
Samo daleko od dometa komsijskih topova. Zgrada RTV doma je bila meta CPCkog agresora pa ili od betona pravite ili pod zemljom
Jako lijepo zamisljena i moderna zgrada,drago mi je da se naselje Sip razvija,a sa planiranim IT parkom ce dobiti jos ljepsi i potpuniji izgled.
Bas divno da ova medijska kuca planira graditi poslovni objekat i da ce imati trajno sjediste na podrucju centra. Nova zgrada ce se savrseno uklopiti,uciniti ovaj prostor jos ljepsim i funkcionalnijim.
Lijepo
Ma nije moguće da je Gološ ovo radio ... hahah pa jbt ima li kraja karcinomu SDA i njihovim ljigavim metastazama.
Lici mi na bunker za vreme Envera Hodze u Albaniji.
@Loki4 normalno kada nisi mrdnuo dalje iz bijeljine
Super izgleda, samo da jos hoce biti kao na slici, sa zelenilom i bez smeca.
Hajde sada fabrikasi sta bi bilo bolje da otvore...