Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo pozdravljam. Sta mislite da malo opstinari prosetaju u nocnim satima pa da vide kakva je rasvjeta po parkinzima i ulicama gdje su stambene zgrade.Trosak je sijalice,tako da nam nisu troskovi u ovim ciframa koje spominjete jer ce te time poboljsati i sigurnosni ambijent.Ima ulica bas u mraku.
@Enduro07 Bit ce i to uskoro...radi se na tome. Pozzz
Koliko si primitivčina Huso Česir i rumeni dobri u ovom i svakom projektu Općine Novi Grad? Rumeni dobio glasove na onom projektu Safet Zajko, a sa Lokomom i Bosnaplastom unazadio cijeli Kanton Sarajevo, plus godinama maltretirao građane redukcijama vode..
Obnova dječijih igrališta da, ali prvo krivične prijave protiv odgovornih načelnika opština i/ili upravitelja tih igrališta. Tužilaštvo ne radi ništa na tom pitanju. Bio je smrtni slučaj na igraliuštu u Dobrinji pa da li je Semir Efendić odgovarao za to jer je on bio odgovoran!!!
Koji kloc moraš biti da napravis samo jedno igralište u olimpijskoj i to u debeloj hladovini,gdje sunce bude samo pred akšam 15-20minuta.Ne zna se ko je gori,mjesni odbori ili opština.Važno je da su na buđetu
Ovo djecije igraliste godnama skuplja smece i nista vise. Trebalo bi malo gradjani povesti racuna o svojoj kulturi. Prijedlog da se postavi vise kanti za smece i da smetljari malo bolje ciste ulice a ne da vise po kladionicama.
Cuj stranackih botova. Bravo nacelnice majstore, sahu sultane, 4 tobogana za nasu djecu.
Naselja u koja se ne isplati ulagati po tom pitanju, mjesec dana i sve se vraća na iste standarde kao sa slike. Žali Bože odgojene i kulturne djece koja bi uživala u tome.
Na obe slike dan sunčan lijep i prazna igrališta.
Usput popravite udarne rupe na svakom koraku...
Bravo Efendicu . Jos jedan od bezbroj primjera kako misli na omladinu i da djeca imaju gdje da se igraju
Pa jbte šta to mora bit neka vijest... Evo woooow 😲 potapšajte se po ramenu.
Rjesenje nije rekonstrukcija svakih 10 godina, vec redovno odrzavanje. Papci.
bit ce dobrih mama :D
Opet SDA Nacelnici rade :)