Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj BH Telecom baš postao vrh i odgovoran, te 4g, te sport klub, daju pare za puteve, za domove, za sff, za sve...
@KorisnickiRacun Za Zahvaljujući BH Telecomu i novoj 4G tehnologiji, u Neumu razgovaram sa poslovnim partnerima putem Viber-a na WIFI mreži Eroneta. Kad pokušam strancima objasniti zašto Viber, kažu da razumiju moje riječi, ali ne i smisao, šta znači "slaba mreža, loša pokrivenost". Dobro je bilo sa 3G, a jeza me hvata od najave za 5G.
@KorisnickiRacun Novac od BHT-a, a pare od akciza odlepršale na nebo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rok za tunel.od.5.8 km 36 mjeseci. A hering renoviranje postojeceg tunela od 300m 18 mjeseci. Pa trebalo ste dati euroasfaltu nem napravi novi pored tog starog za 3 mjeseca.
Ali samo probijanje i primarna pregrada. Ako ima neko iz struke da nam objasni zašto ne može biti kompletno gotov za 3 godine u 21.vijeku?
Pa dobro...Da ste radili najduzi tunel u BIH vama bi trebalo jedno 20god.
koji su to sad izbori na redu?
U Avazu vec probijen ;)
BHTELECOM donira našim NOVCIMA: Sportske klubove, sportaše, pjevače, razne kulturne manifestacije, bolnice..... a dobit daje u izgradnju PUTNE INFRASTRUKTURE !!! Znači da su USLUGE BH TELEKOMA astronomske, pa se IMA PREVIŠE i MOŽE SE !!! A ZAŠTO SLUŽE AKCIZE !!! HARAČ i samo HARAČ, to je sve što zna ova VLAST!!! Uzimaju od svih, a daju samo svojim PODOBNIM !!!
Nasko i Ifeta ce pjevati na otvaranju.
Samo se stele poslovi ovim mafijaskim strankama EU i Hering. Zato km novog autoputa vidjeti necemo.
Hoce li se sta od akciza napraviti ili cete ih nastaviti trositi na drzavne uhljebe?
Jeblo vas Gorazde sta je to toliko bitno Gorazde? Rijesite tunel Vranduk i nastavite sa Auto putem a ne bacat pare na put Sarajevo Gorazde.
I opet euroasfalt...
Ja u Herceg Novom i u Kotoru razgovarao pomocu unifi mreze
Pola para je dao,Seljo Brajlovic da moze brze stici na imanje.
on ide preko Foce 😃
evo naske heheeehe
3 godine da probiju 5.5km? Cime ga buse? Cackalicom?
Da ne ostane neuHranjen?
80 miliona za 25 hiljada stanovnika znaci oko 3.5 hiljade investicija po glavi stanovnika. A krajini ni marke. Politicko Sarajevo nas bas ne dozivljava kao dio BiH.
@KrajisnikSaUne nekom pare nekom migranti, bratski sda dijeli, zar ne? valjda po zaslugama, sigrno su ovi focaci, rogaticani bili dobri borci a vi krajisnici se kao i uvjek niste pokazali.
Kada će početi probijanje tunela prema Bihaću? :-(