Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo 61?? Eto sta panamski kanal cini.. :)
Sta ti je kriva vlast,nista svojim ocima sam gledo kad narod zaokruzuje one koji su ga pokrali a u kuci kriske hljeba nema.Mi svi gusimo skolstvo da je doci sto lakse prepisivanjem do ocjene ja imam par slucajeva na faxu gdje oni koji prepisu omalovazavaju one koji imaju znanje i najgore od svega sto bi se te neznalice prihvatile svega i svacega nista ih nije strah ko fol oni sve znaju.Narod je vlast samo sto je ovo mocna zvijer koju smo mi stvorili sa nepresusnim izvorom sredstava,pa sva je policija primljena na stelu sta mislis da ce on ganjati i istrazivati glavu koja mu je dala hljeb i jos mnogi ima pa sigurno pola drzave to je ogroman aparat koji smo stvorili i nije za ocekivati da par % neutralnih nesto promijene niti ce kada promijeniti.ABD BJEZIM ODAVDE SAMO DOK POKUPIM DIPLOMU MALO JEZIKA USAVRSITI I ADIO.
Wikipedia: Broj stanovnika Paname: 3,608,431 Broj stanovnika BiH: 4.377.033
SAMO PAŽLJIVO BIRAJTE PILOTE DA NE BUDE NEKI DEPRA LIK.....
Možemo li mi bar jedan kupit led ga je.bo
Kad reče, led ga yebo, pade mi na pamet....:)))) youtu.be/HXLN_3IPHOc
cigo bi rekao ako im ovaj jedan 737 padne onda ce biti bJoing 736
sta je kokaina se prodalo za ove avione,a nama hapse travare...pih
PA ŠTA AKO JE? I BOSNA I HERCEGOVIN SVAKO MALO DOBIJA SVJETSKI OTPAD (AUTOBUSE I TRAMVAJE) IZ NEKI ZEMALJA. CRKNITE OD LJUBOMORE, MOŽE NAM SE, SVAKIM DANOM NAM JE SVE BOLJE I BOLJE, KAKO KOJI PENZIONER PRESELI NA AHIRET DRŽAVI OSTAJE NJEGOVA PREDOBRA PENZIJA (330 KM) I DRŽAVA SVE MOĆNIJA I MOĆNIJA PA MALO MALO OTVORI PO JEDNU SIROTINJSKU NARRODNU KUHINJU I BOGA MI DIČI SE TIME, AKO AKO IMA I ČIME.
Tako je! Država za turčina, azerbejdžanca i litvanca.