Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nece, ljudi rade za 500 KM mjesecno
@NasumicaIsBack Majke mi ko mu je ovo projektovao isto ko iz Titovog vremena hahahha presmjesno
@bezzenick Ne izgleda nimalo atraktivno. Kao neko odmaralište iz prošlih vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada se Vlašić bude ponosio ikakvom drugom ponudom osim "šankanjem" i ćevabdžinicom Hari, razmislit cu
@Dezmond Unistili su Vlasic neplanskom gradnjom, zalosno a ima potencijala itekako
"sankanjem"
Svi odlaze na drugi svijet kad im je određeno od Boga...a trebali bi ulicu nazvati po Peri Gudelju, od njega je bar bilo hajra. Zaposljavao ljude koji su hranili svoje porodice, placao porez drzavi itd. Vise je doprinio licno on nego Mustafa Nadarevic koji je za mene beznacajna osoba.
Samo gradi "kralju". Bice radnih mjesta i "punjenja"budzeta!
Citam komentare velikih poznavalaca trendova u gradjevini a isti nisu ni svoj toalet renovirali u 30 godina. Gudelj je digao vrijednosti na Vlasicu, jedino on nudi sadržaje. Ovo što sada radi će biti na kontra strani od Babanovca I Vlašić će napokon dobiti gondola te će se rasteretiti Babanovac I prastari liftovi.
Pero pravi turisticki kompleks ama bas niko ne govori"kako je dobio dozvolu za to to,ili pranje para ili mito i korupcija",a da Mehmed to isto pravi nase jugobalije i komunjare bi osule zeztoku paljbu na to...
Možeš ti Pero praviti kole i gradove, dok budeš imao radnu snagu da ne kaže ljude zbog koji ti se zgadi sve što imate od Eko Fisa usluge uredjenja pa da ne nabrjama jednostavno dno dna i pojam za primitivnce i ograničene ljude, dovoljno doči pogledat ko se sve kreće da imaš sliku tj da se posereš na sve što je napravljeno. Isto važi i za taj novi promašaj u najavi grantujem!
@AVICII Da li ti kontas da si sam primitivan i ograničen?
Bolje bi mu bilo da uziva u ovom sto ima jer ne moze potrosit za 100 zivota ...
Gdje bude ova bolnica?
Da su svi kao Pero ova drzava bi cvjetala....dusa od covjeka,human covjek,ima kes i pametno ulaze svoj novac,samo naprijed i sve najbolje od srca.
Unisti pero ljepote
Bravo Pero ljudino..Ti si Bosanac i Hercegovac pravi-koji voli i uljepsava svoju rodnu grudu..a,ne samo "gdje sam ja tu"..klasican primjer dvije stvari-sve se moze kad se hoce i poslije svemake kise dodzu vedriji dani i sunce..Pero legendo.
@Poppaj pitaj radnike u FIS-u za platu pa ce ti biti jasno kakva je legenda
Dobrinja hahahah
Vlašić se 'ne vraća Hrvatima' jer nikada nije ni bio. Vlašić pripada i biće vraćen jednoj travničkoj porodici.
Kompleks građen kao u hotel u filmu Ćao inspektore.
Nekad gazda i gospodin a sada ROBOVLASNIK
Isto radnicko odmaraliste birvaktile u Makarskoj😹