Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sticanja nezavisnosti u BiH investirano 12,2 milijarde KM, a država propala ko muda kroz poderane gaće... you know the feeling :)
Necu napisati koliko je BiH dobila od zapada do 2012. a od Arapa, nema nigdje evidencije, to se krije ko zmija noge...
Limesa To je za SDA i objekti za IZ.
sto je ujedno i priblizna cifra kojom raspolaze dinastija Izetbegovića...
"Donacija" i "pranje novca" su braca blizanci. Znaju to zapadnjacke guzzonje i arapski majmuni dobro, da ovdje nije ni marka stigla, nego da su sav novac od ratova, pljacki, droga i ostalih vidova kriminala oprali kroz Bosnu.
Taman koliko će i švedjani dobiti poreza nazad za godinu dana.
+ " jedna vreća za mog Bakira " - puta ko zna koliko!
Ljudi prije rata imali samo dvosoban stan na Cengic Vili a sad milioneri. Bakir isto na muljazama na izdavanju dozvola i prije nego sto je usao u politiku se obogatio.
et, sad znate kolko je Bakir težak .. yebo vas on
investirano 12,2 milijarde od čega se tih 12 milijardi gubi svaki trag, nestale u nepoznatom pravcu, nema ih, ćao
Od rata je pokradeno 120 milijardi koje nigdje nisu zapisane!!! Ovih 12 sto su stranci ih natjerali, p ima pisani trag...
I 120 miliardi nebi pomoglo koliko ovi mogu pokrasti.
Koliko je oprano a koliko je leglo kao humanitarna nepoznatih dobrotvora. Ovo drugo se procjenjuje na 20 milijardi KM a pranje zaslućuje posebnu temu na klixu. Ima toga lipoga puno samo ne smije se puno pričat, e !
Sve investicije i donacije koje su ušle u BiH nakon 1992. godine su simboličan iznos sredstava, mada se mjeri u milijardama, u odnosu na bogatstvo koje je RBiH posjedovala a danas ga nema. To su kapital preduzeća u iznosu od 40 milijardi, stara devizna štednja 3 milijarde i doprinosi 4 milojarde.
Hvala, ja sam postavio pitanje a dobio sam odgovor i prije šitanja. DOdaj tim relanim ciframa dakle 20 zvaničnih miliajrdi humantarne , 5 milijardi koje su ukrali iz penzionog fonda i uporedi sa 90 miliajrdi koje spominje njemački časopis prošle godine i dolazimo da je oprano 19 milijardi KM prljavog novca. DOduše to su stari podaci, prije nago što jem krenuo CUNAMI arapskog prljavog novca preko BAkira. Ako ste gladni evo sad znate i zašto !
I jos toliko zaduzena i sigurno jos toliko bespovratnih sredstava ...
Pare sto primite za glas, onaj cener ili cvaja od sda... to su te pare
Sda pokrala,'realno.
od toga pola novca je privatizirano!!!!