Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je katastrofa....pitala sam se šta je to ruglo ...u nizu austro-ugarske gradnje niče ovakva nakarada....pa da...načelnik je sbb, možda je ovaj bašović ustvari fahro r. užas !!!
ko je dao dozvolu da se gradi u starom jezgru grada ovo ruglo?? nevjerovatno, ne mogu da vjerujem da je neko odobrio ovaj projekat i to u srcu stare carsije.... e .... blago ti je nama, unakazise nam sarajevo.
pa ovo je sramota
Treba li vam ugodan ulaganja kredit za vaše zadovoljstvo? Nudimo kredite komercijalnih i privatnih organizacija, po kamatnoj stopi od 2,5%, a iznos u rasponu od € 5.000 do najviše 200.000.000,00 €. U ponudi imamo i osobne krediti, dug konsolidacija krediti, rizičnog kapitala, poslovne zajmove, studentski krediti, stambeni krediti ili "kredita za bilo kojeg razloga. Naš kredit usluga je dostupna za lokalne i međunarodne dužnika. Certificirani smo, pouzdani, pouzdan, efikasno, brzo i dinamičan i co -. posluju smo dati dugoročni kredit 2-50 godina maksimum. Kontaktirajte nas na: ([email protected]) ili nas nazovite na tel + 44-708-646-6510
Haj, ne uklapa se u ovaj dio grada, okej, al' dosta više yebenih hotela i šoping centara, pa nije ovo Pariz...
Ene, sto se Bećir Bašović dobro snasooo. Mene ovo puno lepo :)
Ovo je uzas...Ko je ovo dozvolio treba da snosi DEBELU ODGOVORNOST na narusavanje izgleda starog dijela grada koji je zasticen...Po meni ovdje ima stete po' milijarde za grad Sarajevo
A JEST RUŽAN OBJEKAT, SENADE MI!
jeb.. mater onome ko dopusti da se ovo izgradi u carsiji ,, bas se fino uklopila sa vijecnicom
Zgrada nije tako loša sama po sebi, ali usred čaršije je pravo ruglo. Moderno ruglo.
Da li je za oval projekat bila javna rasprava i da li se iko zalio?? He mogu da vjerujem da je ovo proslo na javnoj raspravi!!!
MRAK. U punom i pravom smislu te riječi.
Svi gradjani Sarajeva bi trebali ovu zgradu zvati "Najruznija zgrada na Carsiji" i tako je i predstavljati gostima, posjetiocima, turistima, sve dok joj to ne postane zvanicni naziv..Kad vec nemamo mogucnost da se izborimo protiv gradnje ovakvih rugoba, mozemo barem jasno i glasno reci sta mislimo o njenom izgledu..
K.... od objekta
Meni samo jedno nije jasno da li ima iko da prije gradnje provjeri porijeklo para dotičnog za izgradnju hotela i jeli platio porez na dobit pa mu ostalo za hotela ili ovdje svaki kriminalac koji dođe do love moža raditi šta hoče.
Ne postoji zakon o porijeku imovine u BiH. Parlament to nije htio usvojiti.
Zna li neko hoce li biti alkohola u hotelu? Obicno ovake skalamerije koje nicu po gradu imaju jednu zajednicku stvar... nema alkohola... nek je ruzno u pm nema veze, nek se udavimo od smoga, nema veze... samo nek nema alkohola... Ha ukinemo alkohol prestaju svi problemi i pocinje procvat Sarajeva.... ccccc koje smo mi budale pa nidje nema...
Učini mi se Bayern ...