Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bijeljini uskoro autoputa, u Zivinicama čiro i makadam. Sve jasno. Hvala SDA
RS dozvoljava upad Lidla na svoje tržište, a Federacija neda pa neda. Uglavnom, veliki dobitak za Biljeljinu. Radnici Lidla će imati u prosjeku 2.000 KM plaću i građani će imati veći izbor ponude kada su trgovački lanci u pitanju, pa neka šopingiraju tamo gdje je najpovoljnije, a Federacija neka se zadovoljva monopolistom BINGOm i njihovim "prezadovoljnim radnicima" na 800 KM plaći.
Prvo ti malo u skolu, pravopis ponovit pa onda komentarisi....i jos da pitam gdje su ti autoputevi? Znam samo za jedan al nije jos zavrsen za 20 godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja sve mislio da ce u Sarajevu prva radnja otvorena biti...
LIDL-ov poslovni koncept je takav da otvori vise trgovina odjednom, tako da ce ona u Sarajevu i u Bijeljini biti otvorena u isto vrijeme, tj ova u Bijeljini ce biti zatvorena dok se sve druge ne zavrse.
Lidl svoje prve poslovnice otvara sve u isto vrijeme. Kanije pravi nove Oni ne idu od jedne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne smije u federaciji jer je tu neprikosnoveni Bingo.
A arapima daju i sakom i kapom
jeste li vi ikad bili u lidlu, u njemackoj sirotinja tu kupuje
Kupuje i u aldiju, netto i penniju.
Evo provjerena informacija vezano za plate Trgovac 850-900KM plus topli obrok plus prevoz...Ocekivali smo vise ali jbg sta je tu je...
Otvaraj u Fbih da Bingo vise ne drzi monopol
Došlo i lidl smetlje
Bingo manipulira ulazak Lidl a u federaciju
naravno, Srbi rade za 300 KM
Zna li se vec gdje ce u Sarajevu biti otvoren?
Ne zna, jel ti jasno?
Azapovici, Lepenica, gradi se centralno skladište za BiH.Ima pristip autoputu a blizu Sarajeva.To se vec uveliko radi.Lidl je to sa opcinom davno završio..
Barbarosa idu vjetro parkovi oko Sarajevskih planina šta ćeš sad gdje si bio do sad
jel ovo promo ili sta? hocete nas obavjestiti i kad zavrse armiracke radove prije mrtve ploce?
@dijasporac-swe Evropski Kvalitet?Ti nemas pljma sta je kvalitet,kvalitet sa nasi prostora se kupuje od nekoga koji sam sadi proizvodi pa cak i mljeko kajmak povrce,ovo uvozno smece ti zoves kvalitet evropska?smijesan si,vozimo voce povrce za Lidl,sve je ok imaju veliki standard u lidl ali domace,po gotov semberije nije ni do koljena.Pozzz iz Njemacke..!!
Hajde hvalim te Bože. Priča se bit će i u Mostaru jedan na izasku iz grada. Da konačno shvate naši ljudi kako se radi kasa. Da traka treba biti duga da poredaš sve što imaš u kolicima a naplatna kasa kratka da što prije spakuješ. A ne ovako dođeš u Bingo i čekaš sat na kasi.. ali doslovno tako mi Allaha ...
idi u kupovinu rano ujutro ili kasno navečer i nema gužve... nikad ne idem kad je špica...
Zahvalite sda i bingu sto se lidl ne gradi u sarajevu zenici tuzli i mostaru
Zahvali materi sto si glup
Bingo će ga kupiti kad ga ne bude išlo🙂