Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolio bih te da mi das oficielnu stranicu od ovih tvojih podataka i ako znam da ti je to nemoguce ... Kako mozes tako nesto da pises, gdje i sam znas da to nije istina?! Ja zivim u Njemackoj i do sada nikada nisam dozivio diskriminacuju. Ne zelim reci da je nema, ali ja ne mogu reci, ako zelim neki posao a za njeg nemam kvalifikaciju i ne dobijem ga, da je to diskriminacija. Da smo mi Balkanci makar 50% obrazovani kao Nijemci, sve bi bolje na Balkanu bilo ;)
naravno dok se god ne okrenemo sebi i ne podjemo vjerovati u sebe i stvarati sistem prema nasem istorijskom (bogatom i civiiziranom arhetipskom, pravednom...merhametli) nasledju nego se odusevljabamo svi drugima moguca su ovakva stan ja i komentari...mozda nesto i napravi 1,3 mil (mozda 1,5) nasih ljudi u dijaspori koji zanju sami kako im je ...ako vec nasi domaci u Bh samo zanju kukati i gledati i tuidju avliju
Ovdje za dan 9 ostavljene djece u Klinickom centru,niko se ne razvodi svaka druga razvedena sa djetetom kojem babo nece ni alimentaciju da plati.Toliko je tamo lose da Bosanke idu pa bolje zive u Njemackoj od prostitucije nego ovdje sa platom u Telekomu.Nasao se Bosanac iz bogate zemlje kritikovati Njemacku.Mos si mislit.
Njemacka prvo muci sebe pa onda sve druge sa svojim nacinom zivota sa 74 posto rasteavljenih brakova i 60 posto djece sa jednim roditeljom sa socijalom bolje receno potporom s biroa II 360 E. I misle da su najpametniji a Vi Balkanci se odusevljavajte... Diskariminacija kao rijetko gdje u svijetu, prakticki oficijelno pravilo, Vise se Njemaca iseljava nego sto se stranaca useljava, neizljeceni kompleksi izu nedavne proslost
ako krene smak svjeta,svi u njemacku
germanija zdrrrrravo
Ja sranja u Njemačkoj...