Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
k'o da je Kanada pipa i samo je treba odvrnuti
"dosadašnji nivo investicija iz Kanade nije na zadovoljavajućem nivou " jel' se ovo neko zajebava ili ozbiljno? Mnogo bitnije stvari nisu ni na kakvom nivou, a ne trgovinska razmjena, ni manje ni više nego, s kanadom, hej! Koje šupljiranje i uzimanje para na nerad.
2008 su zatvorili ambasadu u Sarajevu i zbrisali eto toliko o kanadskim ulaganjima. Ovdi ostaje samo ko mora.
pa povecajte jel vam ko brani?cuj neophodno je..ovako i denis zvizdic ide okolo kao putujuci cirkus i samo vice treba ovo-treba ono..pa uradi nesto sam.
koliko ja znam do sad je uvjek saraejvo placalo kanadjanima...odnosno onom udrzenju bosnjaka...ne vjerujem da su oni navikli da daju pare sarajevu.
Neophodno vas je objesiti sve
Da se u petorostruče prilivi investicija iz svih zemalja svijeta i kad bi samo u BiH ulagali, ovim našim guzonjama bi i to bilo malo jer bi kao i do sad samo sebe namirivali, majku vam lopovsku... Dabogda vam MMF nikad feninga kredita ne dao... ionako ga koristite samo da sebe obezbijedite a običan narod, penzioneri, studenti , radnici pa ako hoćete i privrednici treba da dušu ispuste, a i to postalo patnja u posljednje vrijeme