Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spojiti sa Bihacem i imamo autoput do Sarajeva preko Doboja.
Vlada USK je skoro objavila da će autocesta ići od Bihaća preko Sanskog Mosta do Prijedora gdje će se spajati na autocestu Novi-Prijedor-B. Luka i brzu cestu Prijedor - Dubica.
gooUser1658066546 ... bice do tada gotov.
Nema brda između Tuzle, Brckog I Orašja, pa opet nema ni animacije za autoput
Joj coece buljevaru kako si dosadan, pa zar te ne smori 20 komentara kopirat brate dragi
A aerodrom u Trebinju?
kod nas samo koridor 5c grade nista drugo kad ce tunel za gorazde
Jbg a šta je sa Bihaćem i istočnom Hercegovinom 🤔
Potpuno nepotrebno! Zivim izmedju Bl i Prijedora i ovdje ima vrlo kvalitetan put koji bez problema obavlja posao. Bolje da je radjen put Bl - Sanski Most da se ne mora ici preko prijedorskog puta. Ali i ovaj projekat je neka kradja, 100%
Totalno neisplativ projekat, kao i auto put Sarajevo Beograd koji je nepotreban
Najprometnija cesta u Bosni ti je Prijedor Banja Luka uz možda m5. Ali ne valja čim nije Sarajevo glavni igrač i čim je u RS.
na čije ime će se knjižiti eksproprijacija?
Jbg Dodo volili ga ili ne radi sto se tice puteva copy paste Hrvatske. Mi se za 20 godina jedva do Zenice spojili
Kakav auto put. Ljudi nam vozaju golf dvice, relano. Svi koji vozaju skuplje su digli kredit. Povecajte ljudima plate, nahranite ljude, kakav autoput. Niko od njega nema koristi, sem bankara, mmfa, i lopova na vlasti. Nama ne igra ulogu jel obicna cesta ili autoput.